Besar ertinya 1 April

1 Apr

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua. Tarikh yang amat besar ertinya buat kerja seni Siti iaitu hari ini, 1 April 2010. Siti berasa seperti tidak percaya bahawa perjalanan seni Siti sudah menjangkau usia 15 tahun. Banyak perkara yang telah Siti lalui, pengalaman yang bermacam-macam, keseronokan, kegembiraan, kesedihan, kedukaan namun semuanya menjadi amat manis pada hari ini kerana ia telah memberikan sesuatu yang amat besar dan tinggi maknanya dalam kehidupan Siti.

Siti berbangga kerana mempunyai anda, SitiZoners dan peminat-peminat Siti yang lain selama ini. Andalah punca mengapa Siti berada di sini hari ini. Tanpa anda mungkin Siti bukan siapa-siapa. Siti akui banyak mendapat sokongan dan kekuatan daripada anda semua untuk terus bertahan.

Siti mengambil kesempatan di sini untuk berterima kasih kepada setiap seorang daripada anda yang telah bersama-sama Siti selama ini, kepada keluarga, suami, peminat,pihak media, pihak-pihak dalam industri muzik dan sesiapa sahaja yang secara langsung atau tidak langsung terlibat dalam kerjaya Siti. Siti akui terlalu besar jasa anda pada Siti dan tidak terbalas dengan apa jua namun seperti biasa, Siti akan terus berusaha memberikan yang terbaik buat anda. InsyaAllah selagi dipanjangkan usia dan diberikan kudrat olehNYa.

Di laman ini (SitiZone), Siti telah mengumpul anda semua, begitu juga di facebook Siti, dan inilah ‘keluarga’ Siti.

Ke mana-mana sahaja Siti pergi, Siti tidak pernah berasa sunyi kerana `keluarga’ ini sentiasa ada bersama Siti. Anda menjadi satu dalam kehidupan dan kerjaya Siti, anda bersama-sama Siti dalam susah dan senang, anda memahami adakalanya Siti juga seperti orang lain memerlukan ruang sendiri dan adakala Siti berkongsi segalanya dengan anda. InsyaAllah, besar harapan Siti agar jalinan yang baik ini akan kekal sampai bila-bila.

15 tahun kekal dalam industri dan masih mencuba, belajar dan menerokai untuk menjadi yang lebih baik. Dua hari lepas Siti melancarkan produk Siti, Simply Siti dan ia adalah langkah untuk mengembangkan bidang perniagaan dan bergelar usahawanita. Inilah antara pengorbanan yang Siti buat kerana sebagai anak seni, Siti mahu membuktikan bahawa dengan kerjaya ini, InsyaAllah Siti juga mampu berjaya seperti orang lain.
Terima kasih atas sokongan selama 15 tahun ini, terima kasih setulusnya daripada hati Siti. Siti menghargai dan menyayangi anda semua.

Salam sayang.

Advertisements

4 Responses to “Besar ertinya 1 April”

 1. Little Mama™ April 7, 2010 at 10:20 pm #

  tahniah buat siti with the SimplySiti!

 2. Dragon red June 7, 2010 at 5:15 pm #

  Tahniah wat siti…sapa admin blog ni…? siti ker ?

 3. ballengs July 20, 2010 at 4:34 pm #

  tahniah berjuta2 kali tahniah buat siti….haa..da 15 tahun pun siti dalam industri muzik..so,selepas ini semoga lebih sukses ya siti…kami tetap skong siti sampai bila2..

 4. wheelerjoyner79496 April 9, 2016 at 7:31 am #

  […] my motherboard died, I decided it’s still OK to continue patronizing Dell, and bought their PowerEdge 840 with a […] Click http://d2.ae/hool090730

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: