CAK: Giliran Ella Ke IB?

11 Oct

Rap
KEBELAKANGAN ini begitu banyak pementasan teater diadakan di Istana Budaya (IB). Ketika menonton sebuah pementasan teater minggu lalu, CAK berkesempatan bertemu beberapa teman yang bergiat aktif di belakang tabir.

Dalam rancak berbual dan bertukar pandangan salah seorang teman CAK menyuarakan hasrat ingin membawa diva rock tanah air, Ella ke IB selepas kejayaan M Nasir, Jamal Abdillah, Datuk Siti Nurhaliza dan Anuar Zain.

Apa lagi, CAK yang sememangnya peminat diva bersuara emas itu terus menyokong usaha itu kerana bagi CAK bila lagi kita nak beri peluang kepada artis berbakat besar seperti Ella untuk beraksi di pentas eksklusif itu?

Malah tidak keterlaluan CAK katakan, Ella jauh lebih layak mengadakan persembahan berbanding beberapa artis yang pernah muncul di pentas itu sebelum ini.

Berdasarkan tahap persembahannya dengan rangkaian lagu-lagu yang sememangnya menarik dan hebat, CAK rasakan Ella memang calon sesuai untuk beberapa pihak terus menyokong dan memberikan bantuan dalam usaha membawa ratu rock itu ke tahap yang lebih tinggi.

 

 

Harian Metro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: