Sah, Imran Bersatu Dengan Saerah!

28 Mar

KL, 28 MAC 2009:  Sebelum ini timbul khabar angin tentang hubungan adik Dato’ Siti Nurhaliza, Siti Saerah atau Saerah dengan penyanyi lagu Seribu Tahun, Imran Ajmain.

Malah, gara-gara gosip ini, Murai Batu difahamkan media Singapura telah mengeluarkan berita mengenai ayah Imran yang merestui sekiranya mereka berdua mahu berkahwin. Hai, orang tua Imran dah kasi greenlight nampaknya… mak Saerah juga dah setuju ke?

Jangan marah, Murai Batu sekdar usik-usik saja. Tapi Murai Batu difahamkan, semua cerita gosip tentang Imran dan Saerah bermula apabila mereka berdua menghadiri sebuah majlis anugerah, baru-baru ini. Waktu itu, ada orang kuat dari stesen radio ada terserempak Saerah pegang erat tangan Imran. Jeng Jeng Jeng…

Dari situlah, kecohnya orang bergosip Imran bercinta dengan Saerah. Pun begitu, cerita ini tidak berhenti di situ saja kerana Murai Batu dengar cerita Saerah semakin rapat dengan Imran selepas Saerah kehilangan arwah ayahnya, Pak Taruddin.

Khabarnya, Saerah yang sedang popular dengan lagu Hero Wayang, sering berjumpa Imran dan meminta pendapat tentang dunia muzik. Kemuncaknya, mereka telah bersatu dalam sebuah lagu. Dan lagu yang dimaksudkan itu adalah lagu Jika Engkau Pergi. Amboi judul pun macam ada makna saja.
 

Cuma apa yang Murai Batu nak pesan, kalau nak berkawan atau bercinta pun, jagalah nama baik keluarga. Kalau dah bercinta, jangan cuba dolak-dalih sebab nanti peminat dan wartawan akan terasa sengal.

MURAI BATU:  Tak sabar nak dengar lagu baru Imran bersama Nabil Raja Lawak dan Diana Danielle.

 

Murai

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: