CAK: Siti Nurhaliza Dilamar Lagi

26 Oct

cak@hmetro.com.my

Rap
KISAH Datuk Siti Nurhaliza menolak lamaran KRU untuk berlakon filem muzikal, Magika, bukan perkara baru lagi. Malah, ramai yang sudah lama menyimpan hasrat mengajak Siti berlakon dengan produksi masing-masing sejak zaman anak dara lagi.

Masih ingat lagi tawaran RM1 juta dulu! Itu dulu tetapi melalui satu sumber terbaru, CAK diberitahu yang Siti dilamar lagi oleh seorang produser muda yang juga nama besar di dalam industri. Bagaimanapun, CAK perlu merahsiakan nama produser itu buat seketika.

Produser yang juga pelakon terkenal itu khabarnya mahu menyunting Siti berlakon filem terbitannya. Filem apa? Minta bersabar, sebab semua dengarnya masih dalam perbincangan.

Malah, perbincangan itu menampakkan riak positif kerana dipercayai penerbitan filem berkenaan turut membabitkan kerjasama Siti Nurhaliza Productions dan orang rapat Siti.

Bukan sekadar kerjasama, berkemungkinan juga mereka membuat produk itu secara usaha sama.

Tunggu sajalah perkembangan seterusnya.

Harian Metro

11 Responses to “CAK: Siti Nurhaliza Dilamar Lagi”

  1. kuntau October 28, 2008 at 6:44 am #

    tak habis2 lagi ke gossip harga kain sarung ni??? product yg lalu pun x selaris mane, ni produk ape pulak ye??? heemmmm…aku leh jangka product kuruskan badan yek?? kalo x pun product panduan memikat suami kawan sendiri lebih2 kalo yg berharta banyak. Jangan mare tok kembang hakikat memang gitu kan???? so telan je la🙂

  2. kekwa October 28, 2008 at 12:54 pm #

    byk betul lamaran ya…atau pun ctot yg
    pelawa diri dia sendiri?

  3. Mamat October 29, 2008 at 9:48 pm #

    Sedapnya berkata!!sok kena ke diri sendiri baru tahu tinggi langit, dlamnya jurang laut, terbentangnya lautan….

  4. plus2 October 30, 2008 at 11:23 am #

    Semoga ALLAH turunkan bala kepada KUNTAU dan KEKWA dan seluruh keluarga mereka.

  5. kuntau October 30, 2008 at 2:03 pm #

    eh. jangan lah mintak benda2 buruk dari tuhan.

    Walaupun aku ni kapiyaq laknat, aku terasa tau.

    Memang aku perangai buruk mak bapak tak ajar. Nak buat cam ne….
    Aku anak haram jadah! Huhu…

    Perangai buruk sikit ler….. Sekarang ni pun aku dah suam2 kuku nak minat ngan tok T ni.

    So… peace.

  6. fadhil October 31, 2008 at 3:28 pm #

    bagusla klau siti nk berlakon, tu kan rezeki, tk baik dengki

  7. kuntau November 2, 2008 at 12:44 pm #

    pls la…nak guna nick name aku pun toleh la kanan kiri dulu!

    ha..ha..tak sangka kat laman ni ada juga yg admire kat nick name aku ni…sapa la gerangan si bodoh yg x kesampaian idea nak cari nick name or trade mark yg di sukai ramai🙂

  8. kuntau November 2, 2008 at 12:47 pm #

    bro. joe u leh sound x sapa gerangan c bodoh itu🙂

    or u ada system x yg leh restrict nick name yg muncul kat halaman ni so that x de yg guna nick name tu lebih dari satu, maklum la bro. name gua ni dah naik lemak berkrim kat cni that is why c bodoh tu kempunan sangat nak pakai.
    Anyway bravo evryone!!!!

  9. Prada November 2, 2008 at 8:27 pm #

    bravo everyone? pehal dia ni. gayat ke?
    lemak berkrim disukai ramai,perangai buruk dibenci ramai.

  10. mizz November 12, 2008 at 1:27 pm #

    Halamak..ckit2 nak ngadu kat bro joe..lu kan spesis hati kering lu sound sendr lah sapa guna nick lu tu beb..apa kes guna org tgh…

    gossip tok kembang ko tu mana penah abis kuntau…bkn ke lu jugak yg mcm org sasau menjaja cerita2 dia.. itupun hakikat jugk klu lu nak tau..
    lu ni kan spesis suka wat isu berbangkit so xyahlah heran klu x abis gosip dia yg dah basi tu..

  11. kekwa November 14, 2008 at 5:15 pm #

    tak laku dah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: