Ni Gambar Hajjah Siti Masa Konsert Celine Dion

23 Apr

Gambar ni diambil dari blog sanggarbayu.

ImageShack

Seperti kata blogger sanggarbayu, nampaknya Siti sudah mula dedah aurat!

Advertisements

67 Responses to “Ni Gambar Hajjah Siti Masa Konsert Celine Dion”

  1. meeya April 23, 2008 at 7:49 pm #

    kenapa ct ni makin jahil?? 👿 pakai tudung tapi dah mcm org portugis.. x perlulah berubah kalau bkn dari hati.. benda yang kita buat kerana terpaksa akan makan diri. sekarang dah terjerat dgn janji sendiri… kasihan dia. 😦 semoga Allah bukakan hati beliau untuk benar2 berubah.. Amin.. 😉

  2. mustang April 23, 2008 at 11:46 pm #

    gua tak pernah buka blog sanggarbayu bro.. apa diorang kata? ceta sikit

  3. ctqueen April 24, 2008 at 12:24 am #

    skrg sudah terang lagi bersuluh ttg sikap hipokrit siti. tudung dah makin terbuka, baju makin seksi, sendat menampakkan semua yg patut ditutup. makin lama makin tak senonoh dia ni. I nak tengok apa pula kata fanatik siti ttg perubahan pujaan hati mrk ni…

  4. rin April 24, 2008 at 8:27 am #

    peminat mesti kate…apsal korang dengki sgt kat ct, suke hati dialah nak pakai camne pun, yg makin kaye die (saham akhirat tu 😆 )..bagilah dia berubah sikit2, dari yg x pakai tudung terus tu..and bla bla bla..betul tak? kuang kuang kuang

  5. Joe (Admin) April 24, 2008 at 9:59 am #

    pergilah klik link kat atas tu mustang.

    “Tapi kini, rambut Siti semakin kelihatan di khalayak ramai. Baju yang dikenakan kini berlengan pendek.”

  6. my_ameer April 24, 2008 at 10:37 am #

    hello..saya ni fanatik siti n nak coment pasal penampilan siti ni..yup mmg ketat n makin nmpak rmbut..sbg fanatik siti,mntak siti jaga pnamplan sbb org yg tak suka siti nmpak je even benda kecik..mmg dorang takan pnah puas ati n cr je mslah.apepun,wateva u do,u r still there..biarlah pe org nak ckp,yg penting siti got her place now!yg kite sbg org yg komen ni,sdarlah dri kite.even kite kna sntiasa mengingat,tp ingatkan dgn cr yg elok..tak pyah lah mcm nak mengingatkan tp dgn cr mengeji!huhu ok daa!!!!siti always DIVA 🙂

  7. salmah kg April 24, 2008 at 11:04 am #

    CT dah hilang pedoman..masa dulu sebelum kahwin x puas enjoy nak jadi seksi girl…sekarang dah dapat gelaran HAJJAH nak mengotorkan 👿 gelaran HAJJAH yang suci tu?? 😡 kenapa pegi haji kalo setakat nak publisti dan mengisi masa lapang? sekurang2 nya jaga nama baik agama isalm kita!!!!! 😡 orang2 macam ni yang kononya idola telah menconteng tahi pada agama islam…SEDAR lah…kembalila ke pangkal jalan k… 😐

  8. kuntau April 24, 2008 at 11:57 am #

    memalukan agama sendiri..mesti CD naik hairan ni ke cara tudung perempuan muslim kat m’sia sekarang…itulah padah nak semua title…last2 jerat diri sendiri memang dia dah cemar title yg dia masih x layak pegang pun salmah kg..dia ingat nak leh masuk record lagi kot kalo dapat kumpul title dengan banyak…kasihan, konon2 meludah ke langit tapi terludah muka sendiri!!!!

  9. .RINA April 24, 2008 at 3:07 pm #

    brbeza gmbr ct skarang ngan gmbr ct di jeddah,mgkn ramai yg suka ct waktu di jeddah sbbnya pki tdg smpurna n tak open sngt tp nak ckp apa kan dia yg punya diri,kita cuma leh tngk n tgr srta berikan nasihat itupun klu trima maklum lah ct pun dah punya suami yg slalu melihat pakaian ct 😎

  10. firazie April 24, 2008 at 5:00 pm #

    apesal lah ct nie..makin meluat aku tgk..
    mmg betul ape yg korang tu ckp..
    mmg aku setuju..
    dah mmg sah ct nie x ikhlas, tp nk menafikannye..
    depan org punyelah baik…
    aku mmg suke ngan ct nie…tp, makin hari makin x tentu arah dibuatnye aku tgk ct skrg…
    emmm………..ct jd la diri sendiri yerk………… ;p

  11. cykepo April 25, 2008 at 9:12 am #

    hai pada tok kembang apa yang dia buat tu hak dia dan dia lakukan tu supaya dia masih dlm golongan glamor sbb kalau pakai baju mcm kat jeddah tu, boleh ke CD give her a second look ?nanti takut pulak omputih tu. lagipun tak de gayalah kalau dah bertudung litup, anting2 panjang yang mcm gypsi tu tak nampak, kulit putih mcm omputih pun terlindung, bentuk badan pun mesti tunjuk sbb tulah pesen. so, apa pun, tak ada orang boleh larang sbb ni hak tok kembang, orang yang disanjung ramai yang bergelar datuk seri dan mempunyai beribu2 fanatik yang menyebelahi apa jua yang dilakukan. nanti, tentu ramai yang akan ikut fesyen tok seri kembang yang eksklusif lagi original tapi adalah sikit2 yang di adapasi dari kaum gypsi. itulah hakikatnye.

  12. cykepo April 25, 2008 at 9:32 am #

    lagipun tok kembang ni dah plan dah nak buat betul2. tu nantilah kalau dah ada anak, atau dah lanjut usia sikit . lebih baik buat sekarang nanti takut usia dah 50 tahun pun masih nak dedah2.ni rambut belum putih jadi tak payahlah lindung kat orang. setakat baju nampak leher untuk tunjuk rantai yang besar gedabak ngan anting2 kunci kapal tu takpe, ramai lagi yang buat mcm tu.aku nak tengok ada tak rantai ngan anting2 yang lagi besau dari tu. nak jugak tengok koleksi dia yang pelik lagi eksklusif. cincin pun mungkin batu berlian terbesar dari afrika pun ada. ni tok kembanglah, penyanyi nombor satu malaysia, apa orang nak cakap perduli apa.

  13. don April 25, 2008 at 1:55 pm #

    aku pun nak kompelin jugaklahh…malunyee aku duk nengok perut CT dan segala lemak2 yg terbojol tuh..macam dah ketat betul baju dia tu…ni la org kate bile dah kaya raya lupe dunia..sekelip mata je Tuhan boleh amik harta awak tu…bawak2 la ingat diri..wallahualam

  14. Diah April 25, 2008 at 3:46 pm #

    Diah baru nmpak gmbr ni smlm..Terbeliak kjap. Tak sangka Hajjah Datuk Siti Nurhaliza berani pakai seksi sekarang. Ingatkan dia pakai gown glamour tutop2 mcm waktu dia buat konsert.

    Kalau tak nak pakai tudung elok2 pon at least tutup lah dada yg makin membesar tu. Kalau tak malu dng orang,, malu lah sikit dng Tuhan. Dah pegi haji kan… ❗

  15. indah April 25, 2008 at 4:01 pm #

    😕 tak paham aku apa itu istilah tudung sebenarnya..bg aku siti tu bukan bertudung..bertudung tu rasa nye la..tak leh tgk leher..telinga..rambut (sehelai pun tak blh)..pastu baju kena la lengan panjang..tak leh pakai kain belah sana sini..tu baru la tutup aurat..kan..kan..kan… 😳

  16. nor zalinawati razali April 25, 2008 at 4:01 pm #

    Assalamualaikum… saya mmg peminat siti tapi saya kecewa dengan apa yang siti buat sekarang. sanggup mengetepikan agama untuk bergambar dengan idolanya.mana perginya seorang artis yang ayu sopan dan lemah lembut? knp siti jadi macamni.dah macam iklan susu dutclh lady plak. siti saya sayangkan kamu…. apa kamu buatni?

  17. babyboy April 26, 2008 at 2:24 am #

    erm..rsenye siti kene diberi tunjuk ajar bout agama islam agi ar…..bcoz tgk lah mcm mne cara seorang yg b’gelar hajah abad ke-21 memakai tudung…ishx3…..kesian pun ade lol……ape2 pun mse masih ade tuk datuk siti berubah……. 😮

  18. botak April 26, 2008 at 10:27 am #

    siti apa dah jadi ni..
    saya lebih suka citi pakai tudung litup…
    manis ape…
    mase majlis maulidul rasul cantik sangat siti pakai tudung macam tu….

  19. mustang April 26, 2008 at 2:13 pm #

    nilah dia artis unmask yg selalu lu org (fanatik2) sanjung dan banggakan.

  20. mar April 26, 2008 at 2:23 pm #

    Petikan dari budiey.com dalam satu majlis yang dihadiri oleh Datuk CT:
    Datuk Siti Nurhaliza tampil santai dengan gaya tudung dan membiarkan sedikit rambutnya terkeluar. (Ops! sebenarnya bukan Siti bertudung tetapi kata Siti Nurhaliza, dia memakai selendang). Memang benar, ini didakwa dan dikatakan sendiri oleh Datuk Siti Nurhaliza.

    “Sebenarnya Siti memakai tudung tetapi lebih kepada memakai selendang. Kalau pakai tudung, seperti rakan-rakan wartawan yang lain (sambil menuding jari kepada para media yang datang).”

    Sebenarnya, Siti Nurhaliza ingin melakukannya secara perlahan-lahan dan sesuaikan dengan keadaan. Siti pun terasa serba salah kerana sebagai penyanyi jika Siti Nurhaliza bertudung litup, nanti ada sesetengah pihak tidak berpuas hati mengatakan suara Siti Nurhaliza pula adalah aurat. Jika Siti Nurhaliza seorang pengacara atau pelakon, ianya tidak menjadi satu masalah yang besar kerana tidak perlu untuk menyanyi

  21. mustang April 26, 2008 at 7:01 pm #

    naik gelak besar gua dgr statement tok kembang hipokrit ni.. dulu buat statement nak bertudung bukan nak berselendang…

    dan cakap pasal bertudung litup pula kita tgk contoh waheeda. dia menyanyi juga dan bertudung penuh dgn gaya sendiri… tapi dia tak ada pula gosip cakap pasal aurat suara waheeda. bg gua lu tok kembang sebenarnya masih blm lagi nak pakai.. di kerana terlepas cakap lu kena tunaikan. so itu pasal kepala je lu balut tapi leher lu dedah lagi. nasib lu lah labu…

    honestly tok kembang, statement lu yg “mar” bg kat atas ni buat diri lu sebenarnya tak ada akal… lu tak bijak menjawab berkenaan tudung lu.

  22. mustang April 26, 2008 at 7:14 pm #

    my good suggestion jika masih mahu menyanyi dan memakai serkup seperti skrg lebih baik lu bukak kepala balut lu dan jadilah diri lu yg sebenarnya. buang sikap suka hidup berpura dan menipu masyarakat dan cari identiti sebenar lu. lu skrg masih berangan jauh dan menganggap diri lu sgt hebat hingga lu buat statement stupid lu pasal selendang…. bijak menipu tidak akan kekal dan skrg lu permainkan adab bertudung muslimah… puhhhh… lu tggu lah beb….

  23. Joe (Admin) April 26, 2008 at 10:31 pm #

    cadangan aku kat hajjah siti ni kalau nak perlahan-lahan, tak payahlah pakai tudung atau seledang… pakai topi je dah cukup.

  24. nova April 27, 2008 at 3:11 pm #

    nova sukelah dengan penampilan kak ct

  25. nova April 27, 2008 at 3:11 pm #

    nova sukelah dengan penampilan kak ct:smile:

  26. upa April 27, 2008 at 5:22 pm #

    mana² ko la ct……..

  27. Tom April 27, 2008 at 5:25 pm #

    x yah pakai tudung klu nak nampakkn aurat tu lg….

  28. botak April 27, 2008 at 7:20 pm #

    hhhihihih

  29. joyah April 27, 2008 at 7:50 pm #

    Kalau tidak sepenuhnya dari hati dan takut kepada Allah seperti dalam Al-Quran surah Al-Nisa’. Dibuat kerana terpaksa bukan ikhlas dari hati dan keinsafan diri.

  30. ANONYMOUS April 27, 2008 at 10:39 pm #

    ct2…xyah pkai tudung if x sedia lg…sejak kawin nie byk bende stupid yg ct buat..
    dato k nie pun satu,nasihatla ct sikit…da pg haji tu beribadat jela..x yah nk jadi artis lg..xyah nk kejar glamour lg..x sampai kemne sume tu…akhirat lebih hakiki..sume peminat d meluat..x sangke ct sgt hipokrit,mainkn bab2 agame…peminat paham if x sedia lg..jgn on off pkai tudung..berubah dgn niat kerane allah bukn krn peminat…

  31. haha April 27, 2008 at 11:01 pm #

    siti makin seksi…
    sebab x sedar diri ker..
    bek x yah pakai tdung ler cek kak oi
    wat malu pompuan yg pakai tudung jer…….

  32. mama meiya April 28, 2008 at 8:16 am #

    korang x payah la nak sebok psl ct terutama pada mustang. mcm la korang bagos sgt… ntah c mustang lg terok… sekurangnye dia ikhlas.. korang yg kutok ni yg dapat dosa. kita doakan yg terbaik sudahlah.. anyway i love u siti till death!!!!

  33. mustang April 28, 2008 at 2:13 pm #

    hai ni lagi sorang fanatik giler tok kembang. biasalah kalau dah fanatik, apa yg tok kembang buat dia sokong je 100%. yang salah pun diorang kata betul… tak kisah le mama meiya mambo no. 1, itu hak lu nak komen di sini. joe bro dgn gua serta kawan2 kat sini pun tak luak dgn komen lu tuh..

    Kesian jugak kat fanatik2 tok kembang di perbodohkan sendiri oleh bodola nya… gua rasa le nak tggu kita2 ni doakan utk dia je tak ada maknanya kecuali diri to kembang dan tok misai tu yg dah balik haji masih tak sedar2 diri. dlm pic yg gua tgk berdoa siap pejam mata tapi balik msia bukak mata besar2 dan baju pun makin dedah besar2…. apa ke heynya.

    for your info mama mambo no. 1, gua ni jantan. karang kalau pakai tudung org ingat gua awek sotong plak… gua rasa lu pun agaknya terikut pakai selendang jambul dan ala2 kopiah tuh kot… sesuai lah tuh dgn bodola lu. [[=P]]

  34. melati desa April 28, 2008 at 5:12 pm #

    😡 😡 😥 nape la artis wanita sekarang ni klu pki tudung nampak leher,baju nmpk bentuk badan…. 😳 wt cam ner dh trend sekang ni cm2…sheila rusly,ogy ngan siti sama jer… 😦 😦 😦

  35. Tom April 28, 2008 at 8:32 pm #

    saya sokong mustang n ANONYMOUS 1000x hehehe……..

  36. Tom April 28, 2008 at 8:43 pm #

    Alangkah manisnya seseorg ppuan itu dipandang sekiranya dia bertudung litup n x memakai pakaian yg menampakkn btk bdn..Baik b’tudung krn niat asal n bkn’y krn title ‘ hajah’ mahupun trend semata².

  37. cykepo April 29, 2008 at 8:57 am #

    biasalah tu melati desa, nikan manusia yang bernafsu, orang glamor ni lain sikit sbb mereka ni public figure so banyaklah komen kalau yang tak betul or tak sedap dipandang mata. orang2 kat luar tu pun sama jugak kalau tak ikut hukum. samada diorang ikut artis pujaaan atau ikut pesen syok sendiri. dari itu , fikir2 kan dan ikut contoh yang baik jgn jadi fanatik giler sudah,

  38. upa April 29, 2008 at 11:53 am #

    Kpd Datuk Ct, komen² sebegini bkn’y nak menjatuhkn @ mempermainkn awk tp utk kebaikan sbnr’y. Bkn apa, rkyt M’sia melihat Dtk Ct sbg seorg yg lemah lembut, b’sopan santun n m’punyai sifat yg baik² la gtu. Jd bila da b’niat nak pakai tudung tu, baik pakailah seelok²’y n penampilan jg harus di jaga sbb skrg ni sy tgk mcm tmbh seksi pula wpn da b’gelar hajah. Contohilah permaisuri kt dahulu n skrg yg ttp b’tudung litup, sentiasa b’penampilan sesuai (menarik) sdgkn mrk merupakn golongan atasan n x lps dr pandangan org ramai. Permaisuri² kt x malu n x pula mengubah penampilan tudung mrk sms melakukn tugas² rasmi smd dlm @ luar ngr. Jd renung²kn lah….

  39. gadizz April 29, 2008 at 3:57 pm #

    haluuu en mustang pesal x abis2 nk kutuk siti..???? biar lah !!! itu hak dia x yah lah ko nk masuk cmpur..jaga diri sndiri dh lah…sendiri pn x terjaga nk sibuk hal org…janji siti bahagia..biar lah mcm mn pun fesyen siti, aku ttp sokong dia dr blkg….hahahaha :mrgreen:

  40. Genius.YYY April 29, 2008 at 5:47 pm #

    ct ni umur baru jer nak masuk 30, tapi dah mcm 45 tahun. ini ler sume padahnya kawin ngan org tua. Yg pakai tudung mcm cleaner tu apa hal.. ish ish

  41. Tom April 29, 2008 at 6:35 pm #

    Btl tu..mcm da b’umur sgt ct ni..anyway, moga berbahagialah dgn c datuk k tu yer….

  42. mustang April 29, 2008 at 6:58 pm #

    mak gadizz… gua ni lelaki jadi nak jaga diri gua bkn susah. tu huh lu org perempuan tu yang patut belajar mcm mana nak jaga maruah sendiri. jika artis ni yg lu agung2kan maknanya lu sebagai perempuan atau isteri atau bakal isteri akan ikut jugak le langkah cara tok kembang lu…. dahsyat tuh. lu org patut kesian dan berfikir utk suami2 lu org. jika lu org perempuan ikut pakai mcm tok kembang lu ni maknanya lu org tak le syg suami. gua bg statement kasi lu org faham… isteri yg solehah bukan saja membantu dan setia kpd suami tetapi memberi pahala dan meringankan dosa yg ditanggung suami. lu ada otak lu pk sendiri…. jgn jadi rabun warna dan benda sampai semua lu langgar.

  43. kuntau April 30, 2008 at 10:20 am #

    Tok kembang saje berfashion mcam org berumur supaya org nampak x beza sangat ngan tok misai, otherwise org akan kata mcam anak ngan bapa pulak..ingat lagi gambar mereka kat bali dulu..pakai seluar pendek dalam gambar tu aku tengok betul2 mcam datuk ngan cucu..bukan datuk n datin tau.. 😆 😆 lucu ehh…sebab masa tu tok kembang x pakai make up

  44. gadizzz April 30, 2008 at 3:08 pm #

    to mustang: x semestinya kita sokong artis tu kita pun nk wat prangai cm tu gak…plssss la……ade otak kene lah pikir…sekadar nk meyokong artis tu leh lah,x lah smpai nk terikut jejak prangai dia…tp seingt aku , prangai ct x lah seburuk yg di sangka..so jgn nk menilai org dgn sewenang2wenangnye k 😐

    to Genius YYY & Tom : x yah lah nk sibuk psl umur dia…pk kan lah psl umur sndiri tu…tah2 kubur kate mari umah dh kate pegi….huhuhuhu renung2 kan lah ye 😆 atleast ct tua cm mane pun dia ttp ada serinye…..

  45. nisyah April 30, 2008 at 5:30 pm #

    APE NIE KAKAK PKAI 2DUNG CM 2 PLAK NAMPAK RAMBUT LAH …….ABG X MRH KER…AKAK PKAI CM 2…
    KLAU NK PKAI TUTUP SMUA BKN NAMPAK RAMBUT……PKIR KAN LAHHHHH

  46. mustang April 30, 2008 at 8:04 pm #

    iya lah mak gadizzz… kalau dah fanatik cakap apa pun tak masuk gak. lagi di kutuk tok kembang tu lagi hangin le kamu…

    hmm.. cakap pasal seri tok kembang, lu org rasa pelik tak? adik dan kakak dia tak ada lah plak seri kaya atau kuih seri muka.. mak bapak dia pun tak le seseri mana pun… kenapa?? sebabbbbb….. huhhhhh…. nak cakap takut fanatik2 dia terkejut beruk… so silak le balik note2 lama gua yg thn2 lepas… ok mak gadizzz…seri air solat dgn seri muka lain nampaknya… lu lihat sendiri le…

  47. kuntau April 30, 2008 at 9:43 pm #

    ape..mustang? aku x faham la apa maksud tu..please explain ckit beza nya..

  48. incognito May 1, 2008 at 12:47 am #

    siti tak daftar SPR lagi, tapi sebok nak berkempen

  49. mustang May 1, 2008 at 4:33 pm #

    hehehehe… lu ni kuntau. org ramai jugak dah tahu tapi mereka kurang percaya termasuklah gua coz benda ni bukan kita yg blh tgk tapi org yg arif pasal benda2 halus ni. contoh mcm ada yg guna susuk utk cantik dan merdukan suara mcm yarham saloma.. sblm mati sempat jugaklah mereka keluarkan susuk dari seluruh badannya. nak tau apa jadi? badan saloma mcm tinggal tulang. kering… ramai jugaklah artis2 kita termasuk indonesia yg menggunakan benda halus hanya utk kepentingan sendiri… pasal tok kembang ni gua tak nak ceta byk2 takut bapak dia terasa hati nanti… but lu org blh pk lah kenapa adik dan kakak dia susah nak naik dan popular mcm tok kembang.

    lantaklah… lu punya kubur lu jawab sendiri. kita duduk di bumi tuhan ni sepatutnya dan bersyukur dgn apa yg ada.. jgn le kerana ingin kan glamour dan kejar kekayaan kita sanggup buat benda syirik…

  50. kuntau May 1, 2008 at 8:25 pm #

    oohh..ok, ee..ngeri juga dengar benda2 mcam ni ye..mcam x percaya lak, zaman maha moden mcam ni pun masih ada benda cam ni..

  51. cykepo May 2, 2008 at 2:23 pm #

    alamak kuntau ni pun satu dan tak dualah. benda mcm ni kan mustang dah tulis dolu2 lagi. kau tak paham lagi ke?

  52. haida May 3, 2008 at 1:03 pm #

    apa pu yg korang cakap sikit pun tak kan mengugat kedudukan siti sekarang. Atlis siti tetap bertudung. Orang yang pakai tudung pun bukannya bagus sangat. Betul tak…………………………………?

  53. haida May 3, 2008 at 1:08 pm #

    hi, incognito mcm ner tau siti tak daftar SPR lagi. kisah benarkah atau u jer nak buruk2kan siti. Silap haribulan u yang tak daftar SPR lagi sbb tak cukup umur kan..he.he……….he….

  54. mustang May 3, 2008 at 6:43 pm #

    ni lagi sorang fanatik bengap. dah tertulis dan tersebar besar2 pasal tok kembang berselendang. tudung dgn selendang pun masih tak tau beza. apa ke kesiannya fanatik tok kembang ni ye jadi rabun dan tuli.

    agaknya mak haida ni pernah kena maki hamun seranah kot dgn mak, nenek serta kerabat dia yg pakai tudung…. itu pasal le dia luahkan hati dia kat sini. kesian mak haida ya. kelakar siutttt minah ni….. statement tak menjadi.

  55. mustang May 3, 2008 at 6:49 pm #

    and satu makcik haida… orang dah tau lama pasal tok kembang lu tak daftar undi. thn 2008 ni je dia baru daftar makcik oiii. lu ketinggalan zaman le makcik. tu le… rajin2 search internet..

    entah2 lu tau tapi buat tak tau kot pasal malu jadi fanatik tok kembang yg di bangga2kan. jangan le perasan tok kembang lu bagus.. kalau dia bagus dia tak berperangai mcm tuh menipu org je.. gua ingat tok kembang tak sedar apa yg dia cakap pasal tudung. lu org boleh rujuk dari statement “tok kembang akui selesa berselendang”

  56. kuntau May 3, 2008 at 6:50 pm #

    aku memang satu cykepo.. 😆 , tau mustang ada tulis ni dulu, tapi aku x tau sangat benda mcam ni..tu yg menarik nak tau tu..

  57. Emran May 21, 2008 at 9:57 pm #

    Woi MUSTANG,aku stuju beno kata ko…..” lu org patut kesian dan berfikir utk suami2 lu org. jika lu org perempuan ikut pakai mcm tok kembang lu ni maknanya lu org tak le syg suami. gua bg statement kasi lu org faham… isteri yg solehah bukan saja membantu dan setia kpd suami tetapi memberi pahala dan meringankan dosa yg ditanggung suami. lu ada otak lu pk sendiri….” mmg lelaki mcm lu yg dok asyik lyn kutuk dlm blog patut dibantu isteri utk ringankan dosa. Lu pehal ha? Ct dah kemana2 harumkan nama negara ko dok huha2 kt sini..org cam lu ni kalu xde kt m’sia pun cam xde efect pun.

  58. mustang May 21, 2008 at 11:37 pm #

    ohhhhh…emran pun fanatik tok kembang jugak. bagus le… dosa kami2 kat sini tak payah le nak hirau. kalau betul sygkan tok kembang lu harap2nya berpesan2 jugaklah supaya berhenti saja dari nyanyian. kurang berat dosa dia. makin lu org galakkan dia makin merenyam le tok kembang lu tak ingat dunia. gua pesan juga pada artis2 lain.

    anyways emran, gua ni apa le sangat nak org kenal kat msia. cukup sekadar saudara mara dan kawan rapat saja yg perlu kenal gua siapa. gua bukan mcm tok kembang lu suka kecoh2 kat org apa yg gua nak buat. lagipun en. emran gua ni bukan duduk kat msia. so pesan gua jgn le taksub sgt pada dunia hiburan

  59. dato' pah May 22, 2008 at 8:30 am #

    sokong haida

  60. jigoku_lady June 30, 2008 at 11:18 am #

    takkan kmu tak tau siti ni…dia ni memeng hipokrit…dulu dier ckap klu dia popular tak cukur kening la…tak pakai pakain seksi la,,,tp bt jg…memng dasar hiporit

  61. kuntau June 30, 2008 at 12:01 pm #

    hajah popular la katakan…semua pun tangkap muat

  62. hermia saches November 11, 2009 at 9:37 am #

    dalam gambar ni baju celine dion lebih sopan dari ‘hajjah’ siti nurhaliza. ‘hajjah’ tak malu ke?

  63. fien December 23, 2009 at 12:08 pm #

    askom semua yang beri comment..dah2 la tu..biar la siti tu..jangan kacau..kalau nak beri nasihat kat dia, beri depan2, jangan tegur belakang2, wat dosa jer..diri kita sendiri banyak buat dosa gak(aurat)..tol x? hahaha..jangan marah, same 2 me 2..tahu x menulis perasaan atau pendapat korunk kat comment ni hanya menambahkan dosa..klu nak bagitahu yg korunk tu aik sangat, baik korunk duduk senyap n doakan je dier..haha..sorry kay..i’m not siding to anyone..

  64. cucikaki January 12, 2010 at 3:58 pm #

    biarlah dia…kubur masing2.. dia pakai bju mcm mane sekali pun dia still gak kaya raya.

  65. hermia saches February 22, 2010 at 1:34 pm #

    tudung cleaner…. hahaha! that’s a good one.

  66. linda July 16, 2010 at 1:28 pm #

    pendapat saya,kalau nak bertudung tu biar la ikhlas..dtg dari hati.bukan sebab status.so,nti takde la pakai tudung tp nmpak rambut ngan leher!

  67. idolsengal October 30, 2011 at 1:21 am #

    xlayak jadi idol kot…hurmm..bukannye org xmenilai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: