Datuk K kena siasat ‘tidak jejas hidup Siti’

22 Mar

Sorry, the contents you are searching had moved here.

CLICK HERE TO SIGNUP FOR BLUEHOST.COM NOW.

Advertisements

16 Responses to “Datuk K kena siasat ‘tidak jejas hidup Siti’”

  1. katak March 23, 2007 at 3:11 pm #

    tak apa la cik siti

    macam ni la ragam kehidupan

    yang penting, kita mesti berdepan dengan masalah yang datang, jangan ignore, masukkan bawah karpet dan anggap remeh-temeh dan tak deal dgn masalah tu betul betul

    itu yang boleh menyebabkan kita sakit jiwa, menangis dalam diam, menyimpan dendam, bencikan diri sendiri dan lain-lain ciri intrapersonal yang seangkatan dengannya

  2. Genius.YYY March 23, 2007 at 3:29 pm #

    betul tu cik Tak,

    jgn lepas ni lari balik lipis bawak buntil sudah.. balik kg tak kuar bilik, asik dok menangis sambil sibuk menyelak album gambar kawin yg berjumlah tak kurang 135 bijik tu. Menyusahkan betul ler budak degil ni..

  3. betuahbadan March 24, 2007 at 12:43 pm #

    ct kena la ckap macam tu kat press.nak ambik hati la tapi,dalam hati tuhan saje yg tahu.kalau dari mula tak betul jalan pegangannya hai sampai bila2 la tak habis2 dugaan tu.statement ct ckp tu dah menjadi sebati dalam diri ct.apa org nak kata ,kata la janji aku tak kata org.yg sebenornya siti kena patah balik.janji2 tu kena tunaikan,mana la tahu masa pergi umrah banyak sangat minta kat Allah tapi masih tak tunaikan so sebab la tuhan tu masih sayang kat siti seperti ct katakan.

    hikmah Allah tu berbagai cara Allah berikan.kalau dah banyak sangat dugaan menimpa kat kau ct kena la kau bertaubat.itu je.kalau kau degil jugak alamak kau termasuk la orng2 yg merugikan diri sendiri.

  4. betuahbadan March 24, 2007 at 12:55 pm #

    kau ct bukannya malaikat.ckp2 kau pun dah nampak riak.masih lagi nak mendabik dada.pakaian pun dah menampakkan ciri2 kemunafikan(kata beriman tapi dibelakang masih buat perkara2 yg ditegah tuhan).

    semakin hari semakin byk tembelang kau pecah.tuhan nak tunjuk la.kau masih mempertahankan teori2 kau.memang la kau ni seorg yg degil.jgn kau disamakan degil seperti org2 dizaman nabi sudah la.dan tidak mustahil
    manusia nanti akan kembali perangainya seperti zaman2 nabi. masa ni dah tak da nabi,Allah bagi alquran dan hadis la sebagai pegangan hidup.

  5. betuahbadan March 25, 2007 at 12:51 pm #

    dk pun satu.nak tunjuk kepala besar kunun.sedap2 nak tumbuk anak orang.dah marah sgt la.ini la masanya balasan kau dan akan ada balasan2 yg seterusnya.kau membawa anak2 dan isteri kau ke arah kehancuran.belum lagi diakhirat di dunia Allah dah timpa mcm2 bala kat kau dk.sesuai la kau dgn ct.sama2 masuk jurang.

  6. sitot March 26, 2007 at 11:38 am #

    Degil budak ct ni…nak tarik telinga kee?????

  7. poi March 26, 2007 at 11:43 am #

    Kata aje tak dipengaruhi berita atok memukul budak tu, semua akhbar tak menyebut Atok K aje, tapi SUAMI ni ni ni. Tak malu ke siti?

  8. betuahbadan March 26, 2007 at 12:46 pm #

    terpaksa la siti memendam rasa.org tua kalau dah teruk sgt masalah dihadapinya nak projek pun malas.silap2 siti meroyan la.

  9. betuahbadan March 26, 2007 at 12:51 pm #

    malu cik tipoi ooii…tapi nak buat cam na.kontrak dah sign hai, kang melopeh plak duit nak masyuk…kat luar kena maintain.kat umah tak habis2 la memuncung mulut tu.lepas ni keluar lagu terbaru siti.”KAU YANG KUBENCI”.itu baru satu sifat azali dk tepancul.

  10. betuahbadan March 26, 2007 at 12:56 pm #

    masa kahwin tak ingat dunia.megah dan bangga dengan acara perkahwinan tu.kau tahu tak ct perkahwinan yg berkah itu hidup aman dan tenteram.tak mcm kau ni belum setahun jagung dah kelam kelibut.mana berkah nya.

  11. datin daouble n April 16, 2007 at 3:40 am #

    diharap peminat jgn lah dok menunding jari kat ct.e2 hal laki dier wat ape nak di kaitkan nama ct.walaupun sedih dan kecewa ct kena terima coz him her hubby.plz support ct don’t always blame her.

  12. toyol April 16, 2007 at 3:56 am #

    nak buat apa support perempuan mcm tuh cik datin double oiiii. tah2 kau kot ct yg menyamar datin double or daouble. what everlah….. buang karen je nak support org yg suka bercakap bohong dan bertopeng. ‘tuhan syg siti’…. baguslah kalau betul syg… tunaikan haji dan kalau nak sedekah tak yah panggil press. buat dgn ikhlas dan senyap2. jgn suka tunjuk baik depan press. nak org anggap kaulah yg terbagus. hisshhh…….. hentam sikit sirap dgn perempuan ni.

  13. betuahbadan April 16, 2007 at 4:05 am #

    hai ada jugak lagi org cam ni.korang ni menggalakan dan mengiyakan perkara2 yg tak ok yg telah dipertontonkan oleh siti dimata masyarakat.korang je yg tak sedar.ala…apa salahnya,tak salah pun itu la kata korang.teguran yg kami berikan ni bukan untuk siti je tapi untuk org2 yg rasa eh rasa2 sama je perangai mcm siti pun boleh ambil iktibar.

    hai dah suami dia apa2 dia buat tak betul pun kena la juga.suami dia kan popular juga.

  14. betuahbadan April 16, 2007 at 4:12 am #

    aku tahu datin double boiler pun sedih dan kecewa mcm siti.datin tahu ke siti sedih tu.siti sedih tu sebab masih belum mengandung lagi.hal org2 nak sedihkan dia belakang kira.tgk la dia sekrg ni.mana ada sedih sibuk panjang ada lah.berhibur sakan.sedangkan hal suami hentam budak dianggap remeh temeh inikan org cam datin dia nak heran.kalau datin ni datin kepada datuk menteri boleh la dia tgk2 kan kut.

  15. toyol April 16, 2007 at 4:39 am #

    betul tu betuah. agaknya datin ni sama kes mcm ctippo tuh kot. tulah….. kadang2 manusia ni tak habis2 nak kejar harta dan org2 yang berpangkat mcm si misai ni. niat hati ‘kahwon dapat datin and terus dapat datuk. duit byk tapi tak tahu se suami hutang keliling pinggang. bayar hutang pun tak cukup walaupun gadaikan harta. nasiblah kau ctippo. tuhan syg kamu, maka terimalah dugaan dgn tenang hati. walaupun bertimpa2 dtg.

  16. sirap April 19, 2007 at 4:52 pm #

    [HIPO nye statement ]
    “Siti tidak mahu komen kerana tidak ada kesahihan. Hal yang remeh-temeh, Siti tidak mahu fikir dan sikit pun tidak jejas hidup Siti dan suami,” katanya.

    “Apa saja benda yang tidak masuk akal, sikit pun Siti tidak rasa terjejas dan tidak langsung rasa tertekan.”

    [HIPO HIPO..angkuhnya ko..ayat “sikit pun” dua kali ko ulang ye HIPO nak menunjukkan kepala batu ko yang aku rasa nak terajang supaya jadi kepala waras…sabor sirap sabor…]

Comments are closed.

%d bloggers like this: