Macam-Macam Aznil

18 Mar

Sorry, the contents you are searching had moved here.

CLICK HERE TO SIGNUP FOR WEBHOSTINGBUZZ.COM NOW.

12 Responses to “Macam-Macam Aznil”

  1. sitot March 20, 2007 at 9:16 am #

    cantiknya siti kat sini……

  2. katak March 20, 2007 at 10:39 am #

    alah, aznil tu pun, dah boleh behave, anak dah besar panjang, tak perlu nak men’cute’kan diri dan menyotongkan diri

  3. Pixie March 20, 2007 at 2:52 pm #

    As long as dia tak kacau kita….banyak duit plak tu….

  4. Eiyda March 20, 2007 at 3:44 pm #

    Askum,ai kak ct…akk chat ke skg nie?akk skg dh bertmbh berisi ler…elok ler…sy dh lama tg nak htr komen…tp xdpt…apa2 pun thanks cos jd idola bg kita sume rkyt mlsia…i luv u…

  5. sitot March 20, 2007 at 4:06 pm #

    Siti bukan idola I… I terkecuali daripada “jd idola bg kita sume rkyt mlsia…”

  6. Genius.YYY March 20, 2007 at 5:09 pm #

    bukan idola tapi idiot lar, bunyi nak sama tapi maksudnya lagi tepat

  7. lesley March 21, 2007 at 9:59 am #

    ct is very2 good

  8. sitot March 21, 2007 at 10:03 am #

    Aha memang tepat, siti adalah idola for idiot!! Ishhh jahatnye jari I type “idiot”..maaf lerr sapa yg minat siti…

  9. jada March 21, 2007 at 11:52 am #

    chantek ker siti? alah teknik mekap dikkkk….ponen2 kalu mekap pun meletopssss

  10. layla_mia March 21, 2007 at 12:05 pm #

    macam macam ada

  11. andi March 21, 2007 at 3:28 pm #

    woow. beauti kali cik siti d acara tuh….
    senag kali saya lihat you adn happynees lh
    moga sehat selalu
    ass

  12. GEMAT March 23, 2007 at 2:40 pm #

    SYABUUUUUUUUUUUU

Comments are closed.

%d bloggers like this: