Siti Nurhaliza anggun di Grammy

13 Feb

Sorry, the contents you are searching had moved here.

CLICK HERE TO SIGNUP FOR HOSTGATOR.COM NOW.

Advertisements

36 Responses to “Siti Nurhaliza anggun di Grammy”

  1. katak February 14, 2007 at 1:05 pm #

    buruk giler….
    apahal tie dk tu
    katak lagi pandai ikat tie
    onikoinkoink gedekgedekgedek

  2. mizie February 14, 2007 at 3:02 pm #

    mata ko 2 yg buta..kalo ko tgk btol2, bj 2 la yg pling cantik tau..lain kali tgk ngan mata hati,bkn ngan hidung!
    Cayalah CT!

  3. mizie February 14, 2007 at 3:03 pm #

    ct la yang paling cantik!!!!

  4. katak February 14, 2007 at 4:34 pm #

    alooooooo katak mata terjojok ko kata buteeeeeeeeee

  5. mizz... February 15, 2007 at 11:28 am #

    maknayer ko ni betullah katak yee…patutler xde perasaan…tp pandai pulak bukak internet…hebat betul…

  6. katak February 15, 2007 at 12:45 pm #

    ye la mizz, SI TIkus boleh gi grammy, takkanlah aku tak
    leh bukak internet

  7. mizz... February 15, 2007 at 1:05 pm #

    pandailah ko katak…yg pegi grammy tue mmg dah disahkan manusia…tp ko ape erk???

  8. lovely February 15, 2007 at 2:05 pm #

    Tahniah Ct…. Semoga menjadi artis yang boom !!!

    Ct..tetap nombor 1 dihati peminat. Sape2 yang tak minat tutup mata, tutup telinga and the most important thing zip kan mulut tu. JANGAN duk kutuk2 my Dato’ CT.

  9. zarina February 15, 2007 at 2:34 pm #

    Ct terus MAJU kedepa..sambil JNAGAN lupa pada yang MEMERLUKAm
    PEDULIKAN apa yang orang /katak/ murus.yang iri hati/ cakapkan..
    Ingat masa CT susah dulu ada oarngx ni MEMBANTU..??
    Percaya apa yang CT Pegang?junjung dan SEDAR dimana ?kemana ct berada . WISH U all the best..moga ikatan ini berpanjangan. dengan anakx dan juga ibu anakx… hak mereka jangan di HALANG.

  10. lena February 15, 2007 at 2:39 pm #

    i dont know…i expected something more different, unique, not over-the-top yet glamorous, but….in actuality, the dress worn by Siti Nurhaliza to the Grammys is simply forgettable…easily overshadowed by the other celebirities who walked the red carpet that day…and she look’s kind of frumpy-ish in it…so it was quite a disappointment i guess…i dunno…just my honest opinion.

  11. katak February 15, 2007 at 2:53 pm #

    well go ahead, just express urself here
    there is no right or wrong in an opinion

  12. mamat February 15, 2007 at 6:01 pm #

    siti poyo…aku nyampah ko siti..dah la kawin org tua…baju rambu ramba…adik aku umo 6 thun pun lagi lawa baju dio dr ko…tah aper2…kesian bernand chandran…ye la sbb kena wat baju mahal tp tah aper2…

  13. hayati February 16, 2007 at 10:49 am #

    ya allah cik siti oiiiii…kalau pakai kebaya betul betul kan cantik…..will bring new fashion to the grammy….ini? kebaya tak kebaya, moden tak moden….entah entah bernard nak sabotaj hang takkkk….hi hi…..jangan marah yee…ni nanti aku kena saman ke cakap macam ni…tak yah lah ct….hang dah kaya…..anyway, congratulations…..

  14. mizz... February 16, 2007 at 11:15 am #

    mmg x cantekpun yg pentg die pakai baju… plg penting muka cik siti kita jugak yg ade kat sana…org x ckp pun yg ade kat sana tu cik katak kee…cik nyampah kee…cik sape2 lah yg dok mengutuk siti tue…bkn nak backup siti yek cm the points here is jgnlah suke mengaibkan,mengutuk org lain dan sewaktu dengannyer…

  15. zack11 February 16, 2007 at 1:21 pm #

    kutuk2.. takleh nampak org up sket! nak pijak kasi turun balik jugak! anyway siti looks very gorgeous (as always).. untung aa dato k

  16. me February 16, 2007 at 1:35 pm #

    Agak kecewa sbb quite simple. Saya rasa siti patut ketengahkan fesyen batik Malaysia yang sememangnya serba cantik dan anggun.

  17. siti February 16, 2007 at 1:43 pm #

    cantik

  18. cincan February 16, 2007 at 5:08 pm #

    Pendapat saya.. baju pilihan siti agak tidak ceria untuk majlis tersebut.. jika saya disuruh memilih..pilihan saya would be one of here dresses during her konsert at Albert Hall london..baju2 tu cantik dan memang menonjolkan fesyen lain dari yang lain.. tak perlu siti guna baju yang sama..maksud saya the materials and the design..lebih menyerlah masa tu.. Mungkin siti memilih baju yang dipakai pada Grammy Award tersebut atas alasan dia belum dikenali secara global dan tidak bersesuaian jika dia memakai terlampau berkelip-kelip??Mungkinlah. Pendapat peribadi saya juga, rekaan bernard chandran kurang menyerlahkan unsur2 tradisional..sepatutnya Siti memilih pereka yang terkenal dengan fesyen2 tradisional moden.

  19. mizz... February 16, 2007 at 5:34 pm #

    Pd pndpt sy plak…siti boley mengenakan kebaya wpun ianya terlalu biasa…x salah klu kita mengekalkan fesyen yg sama…bergantung juga niat siti pergi kesana…sekiranyer die pegi kesana hanya utk mengembangkan lagi karier myb dia x pelru pikir ttg penampilan asalkn nampak elegan dan cantek tp klu siti nak mengenalkn malaysia pd mata dunia die boley menjadikan kedua2 nyer seiring…yg pasti ape sj keputusan mgkn bkn pada siti sahaja…pastinyer melibatkan org lain..Myb lepasnie siti boleh buka satu blog utk berkongsi idea bsama peminat…biasanyer perkara dah berlaku baru msg2 nak bg pendapat…

  20. Bunga February 17, 2007 at 11:24 am #

    macam baju gantung kat pasar malam..

  21. Overseas_studet February 17, 2007 at 1:59 pm #

    aisha wrote from http://ampin.wordpress.com/2007/02/14/siti-di-grammy-award/#comment-5264:

    Sebenarnya ct ke sana bukan utk mendedahkan identiti malaya ke?
    Kenapa tidak bergambar sebanyak mungkin dgn artis hollywood tu,sayang arrr
    Bukan apa sekurang2nya mereka akan tahu sepalit ttg mlaysia,paling tidak pun mereka rasa pompuan melayu ni pendiam,tidak bersemangat n xmenonjol.
    _____________________________________________________
    Overseas_student reply:
    Aishah, bukannye siti pendiam atau tak bersemangat di LA tu. Siti tak diundang ke majlis tu. Itu sebablah siti tak dapat bergambar dengan artist2 hollywood tu. Hanye artist yg diundang sahaja yg boleh berjln di red carpet. Dan artist yg diundang sahaje yg akan diinterview oleh MTV. Kalau setakat V channel yg interview, org2 kat tepi2 jalan pon die interview. One more thing, kalau setakat siti amik gambar kat tepi2 red carpet, saye yg sudah menetap di bumi america berpuluh tahun nie pon boleh buat. AMIK GAMBAR tepi red carpet. Lepas tu, hebahkan kat seluruh Malaysia, SAYA DIUNDANG ke grammy award.

  22. zack11 February 17, 2007 at 2:24 pm #

    ishh.. bebulu btol la.. ade je point nak jatuhkan siti.. amende siti buat ade je yang x btol.. siti kawin.. byk btol komen n kutukan.. siti g red carpet grammy.. ade gak so called overseas ‘studet’ cakap siti dok kat tepi2 red carpet je amik gamba.. pastu wat?..abes amik gamba balik? ape kejadahnye siti nak buat camtu? org bodo macam toot je akan buat camtu! n well kamon la.. u know mane boleh org saje2 jalan kat red carpet except reporter ngan org yang dijemput? everyone knows that (except dumb ppl like toot maybe).. btw nnt pn siti punye experience kat grammy ni akan tunjuk kat tv kan if im not mistaken? after that im sure you will come up with different idea utk kutuk ct lagi!

  23. siti nur cipap February 18, 2007 at 7:37 pm #

    ala boringlah siti, pakailah baju yg kasi nampak tetek skit, ataupun kalau tak ye pun, kasilah nampak longkang, boringlah mcm ni….

  24. bunga February 19, 2007 at 8:36 pm #

    kat tepi2 red carpet je? ..kahkahkahkah kelakar la pulak.
    kesian minah ni. alah ct… tepi2 red carpet pun jadiklah…kesian kesian kesian…!

  25. jack February 20, 2007 at 5:40 am #

    honestly,first look- i thought she was attending a funeral ceromony!!.

  26. samsiah February 20, 2007 at 9:06 am #

    aku tengok ok gak penampilan siti ni…kira ok lee tu. Cantik ni bukan terletak pada zahirnya..tapi pada budi pekerti serta hati yang bersih..barulah kat muka pun berseri2 ye..tak

  27. jada February 20, 2007 at 11:02 am #

    agak2 masa kat postparty tu ct minum aper yek? ‘margarita tanpa alkohol’ cam anak tiri dier ke? hik..hik…larikkkk!!
    ish… den tak dapek nak tgk cerita dier kat astro nanti…sesapa yg tgk tolong observe occay? 😉

  28. sitot February 20, 2007 at 3:05 pm #

    I tiap2 hari jalan atas kapet merah..tak heran pun. Kat tempat aku tu, seluruh rumah ada kapet merah, cuma tandas aje tak der kapet merah… ada website tu tunjuk siti pakai baju nampak skin colour dia. Masa tu majlis ape entah masa kat Ulu Kelang since dia dah kawin dgn DK. Ada jugak gambar tunjuk siti dgn DK dalam bilik hotel, pelik semacam aje pic tu, macam baru lepas dot dot dot aje… seksi jugak siti ni… kiranya I ni macam “Tipah tertipu” la jugak dgn kehipokritan siti tu…

  29. kunci mulut February 21, 2007 at 8:22 am #

    lagi cantik kalau buat kebaya, siap dgn selendang..unik sikit banding dgn celebrity hollywood tu..aku rasa la…pendapat peribadi…

  30. katak February 23, 2007 at 6:18 pm #

    alahhhhhhhh kesimpulannya orang malaysia ni memang masih jaguh kampung, bila dalam negeri elok je beriya-iya cantik and glamourous, asal gi luar negara terus tak berfungsi, baik dalam sukan mahupun hiburan……..

    kalau iye pun, pakai la baju lain

    ke dia ni kena sabotaj

    waaaaaaaaakakaka

  31. CT February 27, 2007 at 6:45 pm #

    Pendapat saya nih : CT nampak biasa sahaja, tdk hebat kali, apalagi datuk tua tuh, bikin mata kita malas, so lazy to see this old fashioned lady

  32. mimi November 20, 2008 at 12:41 am #

    i think siti looked gorgeous even with simple make up..wardrobe die plak cam x suitable n didn’t show any ‘malaysian look’..she should wear something simple and not too crowded like that..i think this is the worst design of Bernard Chandran..sorry to say that 🙂

  33. kekwa November 20, 2008 at 12:56 pm #

    old fashion kampung girl kuala lipis

  34. gun November 22, 2008 at 4:47 pm #

    saya sebagai penggemar Kak Siti Nurhaliza ikut berduka atas meninggalnya Bapak Mertua kak Siti pagi ini 22 november 2008…

  35. duegy luffy October 13, 2009 at 1:04 am #

    so sweet n simple but ur hair should be more glmour and outstanding…..huhuhu

  36. eBen November 27, 2009 at 9:07 pm #

    whatever la… yang penting, CT dapat benda yang korang tak dapat. Hahahaa…. Nak kutuk orang, sendiri tak dicermin. Dasar manusia berhati busuk!!! Keep it up CT, don’t give up! CT bukan jaguh kampung, CT nyanyi jugak kat London. Hey, bukak la mata korang.

Comments are closed.

%d bloggers like this: