Video Clip Siti Nurhaliza Paling Besar… Lebih Power Disini..

2 Dec

Sorry, the contents you are searching had moved here.

CLICK HERE TO SIGNUP FOR WEBHOSTINGBUZZ.COM NOW.

Advertisements

145 Responses to “Video Clip Siti Nurhaliza Paling Besar… Lebih Power Disini..”

  1. atiqah December 4, 2006 at 12:10 pm #

    Love u ct

  2. siti December 4, 2006 at 12:44 pm #

    jaga diri baik- baik..Jangan lupe ur fans yang tak putus putus bagi sokongan

  3. Kesian December 4, 2006 at 6:49 pm #

    laaa kesian, dua orang je ke fan? kesian kesian…zaman kejatuhan siti sekarang…orang dah bosan dengan lakonan dia yg tak habis2!!

  4. shifa December 15, 2006 at 8:37 pm #

    suka arh siti….apehal pun saya and family
    tetap support siti…even dier telahpun
    berkahwin ngan jejaka pilihan nyer…

  5. fida December 16, 2006 at 9:00 pm #

    kakak siti….we miss u alot tau..
    nak sangat kakak kip update kita perkembangan kakak….rajin2 lah update photo terbaru kakak n video…missed u kak.
    Nak tau tak tiap2 hari saya check surat khabar dan majalah dekat kedai kalau2 ada kak siti dalam…Tapi hampa…Jangan perduli kan kata org yg penting kami tetap akan jadi fans kakak siti…Selamanye…Semoga kakak bahagia di samping keluarga tersayang dan kerjaya kakak berkembangan…amin…muackz..>>fida

  6. siti December 26, 2006 at 8:50 am #

    sy sgt kesian kat kesian sbb die tak tahu yang zaman kejatuham ct belum lagi menerima nasib sebegitu..

  7. jie January 3, 2007 at 5:16 pm #

    Siti is da best… luv ya siti…. dulu kini dan selamanya

  8. elyas January 4, 2007 at 9:48 am #

    bwt neng siti aja ya ni elyas dari sby indonesia met bahagia selamat menjalani hari hari yg baru kayak nya begitu happy ni dapat abang datuk secinta apa si siti dengan datuk sehebat apa juga dia tampan lumayan kaya ok deh mungkin iman nya ya ngak terkalah kan ok lah semua hanya doa semoga perkawinan anada bahagia selamanya “

  9. indah January 7, 2007 at 12:49 pm #

    hai siti

  10. indah January 7, 2007 at 12:56 pm #

    hai siti aq fans berat kamu lho biarpun km nikah ma orang yg dah tua but it’s okay ga apa apa asalkan siti bahagia ok siti tetap yang terbaik koq semoga bahagia selalu aq dah lama banget pingin ketemu ma siti kapan siti konser lagi ke indonesia pokoknya tak tunggu I’LL WAITING 4 U i love u pokoknya siti jangan ngecewakan fans siti aq harap siti baca pa yang aq tulis ini buat siti semangat ya keep holding on aq pengen banget ktmu ma siti n sms an surat suratan d el el deh klo siti baca salam buat keluarga semoga HAPPILY FOREVER EVER AFTER

  11. ryswin January 8, 2007 at 3:48 pm #

    askom… kak siti ada???

  12. ryswin January 8, 2007 at 3:50 pm #

    kak, reply my mail at rys_win@yahoo.com plzz

  13. nick January 11, 2007 at 10:07 am #

    ct plz rply my mail… i love u 4ever…

  14. nick January 11, 2007 at 10:14 am #

    hppy brthday…wish u a lucky life wth yur husband!! rply me at nick_niey@yahoo.com.

  15. lynn January 16, 2007 at 11:31 am #

    power 2 mmg power….sbb dia artis no 1 msia kn…mmuuaahhh..krm slm kt dato k..

  16. missypink January 16, 2007 at 3:58 pm #

    obviously this is a compilation of the best of ct’s candid n performances videos..however i do enjoy it much and hope it will have a positive outcome of it..CT..cepat lah kuarkan vcd baru atau dvd baru…my daughter dah start asking me already..y i dun buy for her the videos featured here…btw my daughter name is NOOR ARINA..ambition? “nak jadi macam siti nurhaliza”…hmmm “que sera sera..what will be, will be..

  17. sisca January 18, 2007 at 12:39 pm #

    ASS,,,,
    siti apa kabar?
    oh,,ya happy b’day ya!kapan siti mau ngadain konser di jakarta lagi?
    oh,,ya album siti transkripsi bagus banget…
    aku suka lagu biarlah rahsia…video klipnya bagus siti nya juga cantik…
    siti sebenarnya saya mau ikut bintang pantene tapi karena sibuk sekolah dan rambut saya pendek saya jadi tidak ikut…
    saya ingin ikut supaya saya dapat bertemu dengan siti…
    siti minta alamat email,friendster…
    siti jangan lupa balas email aku ya!
    Wass,,,

  18. peminat kantoi(marladys) January 19, 2007 at 12:58 am #

    tahniah.aku tetap minat kak siti.

  19. nard February 6, 2007 at 4:01 pm #

    siti nurhaliza…
    congrates…
    z kire ap jd saye tetap sokong siti…
    keep success…

  20. duda February 7, 2007 at 2:19 pm #

    teruskan dengan kariermu.

  21. daresha February 8, 2007 at 5:25 pm #

    ntahlaa, makin lama tgk makin kesian lak bila anak dara kahwin dgn bapa org yg dah tua….kesian siti….

  22. daresha February 8, 2007 at 5:26 pm #

    kekadang bila tgk muka datuk K mcm tak padan lak dgn muka ct yg ala budak2 gitu…. datuk K, datuk K……

  23. daresha February 8, 2007 at 5:27 pm #

    pandai2laa jaga kesopanan seperti sebelum kahwin… skrg tgk ct dah pandai dedah lurah2 dada yg besar tu… dah pandai pakai baju nampak P*&%$g T%#@#….

  24. mawarrbw February 21, 2007 at 4:08 pm #

    Assalamualaikum,kak ct tersayanggg…chat ke?jaga diri baik-baik,ekk..kami sekeluarga doakan akak selamat dan sentiasa bahagia bersama suami tercinta. jangan lupakan keluarga dan terutama Allah swt…u go girl!!!kami peminat tetap menyokong dan mendoakan siti selalu.smga dapat baby come…tabahlah hadapi hari-hari mendatang.assalamualaikum,bye.

  25. mawarrbw February 21, 2007 at 4:09 pm #

    I LOVE U….

  26. mawarrbw February 21, 2007 at 4:11 pm #

    SEMOGA DALAM LINDUNGAN ALLAH SWT…JADILAH DIRI SENDIRI YANG BEST SOKMO!!!GO GIRL!!!cume..bleh x jgn seksi sgt??hehe..yang len,kak ct best cam dulu..maintain..

  27. miza March 4, 2007 at 1:35 pm #

    sayang siti

  28. nita March 9, 2007 at 7:58 pm #

    have a nice day…!!!

  29. seme March 10, 2007 at 10:49 am #

    kak ct..
    i love u so much

  30. ahah March 12, 2007 at 10:42 am #

    buat daresha…8th feb, 2007.

    besar ker…xla…xbsr pn…tgok btl2..
    aku mbsr dlm dnia die dr dl lg. aku dh telek smua gmbr die yg dl & skrg. tp yg lbh tau mst la D.K kn…sory k.ct..d sbbkn kberanianmu mdedahkn dada..rmai yg bminat nk komen. lnkl jgn dedah2 lg…kn dh bk aib sndr…

  31. amy March 25, 2007 at 11:48 am #

    aku minat gler kat akak ct

  32. wat ever la March 25, 2007 at 6:56 pm #

    dari ko jak ct mo kawin sapa jak

  33. insyirah March 28, 2007 at 9:06 pm #

    semoga mahligai perkahwinan kak siti n suami kekal hingga ke anak cucu…

  34. F4121S>Indonesia March 30, 2007 at 9:34 am #

    Ao kak ct ap kahbar???ad rancangan ke new album tahun ni???kpn nak edar new album??ay tungu lho.met nempuh hdp baru.ay peminat ct sejak 1st album hiungga kini.trs smgt y tuk ct.jawap segera emel saya ini secepatnya.Ow y lupa leh mnta nohp ct?pgn rasanya mesej ct tuk tny2 lgsg.tp klo rahsia tak ape laa

  35. toyol April 14, 2007 at 5:54 am #

    bila nak buat video klip terbesar bertajuk… SANDIWARAKU….. mesti gempak punya. tapi buatlah betul2 baru best. jgn berlakon je.

  36. toyol April 14, 2007 at 10:22 pm #

    eh clap ckp lak..klu buat klip video “sandiwaraku”, x der org nk tgk nyer…hahaha..ngo ngek dowh

  37. toyol April 14, 2007 at 10:24 pm #

    toyol dh banyak buat clap dgn kakak ct..nk mintak maaf laa…nk cium kaki die pon ader(mmg patut pon)..ak dh banyak hentam die tp diri sendiri x sdar..mcm org biol jerr kn?huhuhu…

  38. yan April 15, 2007 at 10:51 am #

    hi kak ct… suke dgr suara kak siti sejak thn 1997 mase saya tingkatan 4.. lagu kak ct berkumandang di radio sek saya tiap2 ari ahad.. lagu ‘aku cinta padamu’ menjadi lagi pemintaan ramai mase tuh..

  39. toyol April 16, 2007 at 7:07 pm #

    sapelah yang menyamar aku ni. kalau nak hentam aku tak yah guna nama aku toyol klon aku. selalunya org mcm kau ni penakut nak tunjukkan diri. sebab tuh kau guna nama aku. tak yahlah nak jatuhkan nama aku. aku tetap berdiri kukuh kat blog ni. korang je yg tak leh terima ctippo kau tuh kena hentam. sorry ya toyol klon, kitorang kat sini akan tetap mengomen ctippo yg hipokrit tuh. aku tak heran kau nak klon yg penting msg aku tak sama dgn kau. sorry ya bro.

  40. toyol April 16, 2007 at 7:17 pm #

    satu lg aku tak ada le nak panggil dia kakak ct. silap besor le toyol klon oiii. tak ada maknanya….. dgr puisi aku ni… toyol klon dah ada kat blog ni, cuba mengubah msg aku kat ct, toyol klon dah malu sendri, sebabnya msg kau tak laku oiii kat blog ni. hentam sikit sirap bertuah… org yg suka klon ni.

  41. betuahbadan April 16, 2007 at 7:29 pm #

    peminat siti yg tak sedar diri mcm kakak dia juga pun dalam diam2 mencuri juga ye.dah la curi laki org mengaku baik laku kunun.tak payah la nak menyamar2.cakap terang2 biar jelas kita org boleh faham.jgn jadi pengecut ok.selindung2 tak main.kalau rasa2 tak senang boleh blah dari sini.

  42. sirap April 16, 2007 at 7:31 pm #

    laa ..ada juga penyamar ko toyol kat sini..apeke halnya..?..macam ni punya orang pun ada ka?…oklah adik “penyamar”….jgn macam tu dik..takbaik..kalau tak puashati pun..beranilah menyerlahkan identiti anda sendiri…kan Tuhan jadikan kita ni unik..ape nak curi identiti orang lain pulak…?..Jadilah diri sendiri ye adik “penyamar” ….kot secret admirer kat toyol pun berterus terang..jgn menyamar macam nih..tak bagus..

  43. betuahbadan April 16, 2007 at 7:46 pm #

    peminat siti ada la dari kalangan budak2 sekolah yg masih mentah dan tak tahu apa arti dunia itu sebenarnya.so aku apa nak heran dgn budak2 hingusan ni.kerja tak lagi mengabihkan boreh mak bapak je.budak2 ni tak tahu mengenang budi.ikut la sebijik2 perangai kakak awak yg masih perasan belasan tahun tu.

  44. bleh blah April 17, 2007 at 9:27 am #

    owh..tau plak yg baik n x baik.. do not judge oyhers b4 u look at urself 1st.. tau plak klu yg menyamar tu x baik la ape la..bukan ke ngutuk tu lebih besar drpd dosanya????? betuah badan yek..dgr ni..ko tu dlu pon budak hingusan gak..ntah2 lebih dari tu..mne taw tercirit dlm seluar ke..itu namenye org dh lupe diri..nk kte org lain tp x sdar that u were used to b in that situation..buat kakak@abang@khunsa toyol, taw lak bengang bile org kutuk n menyamar jd ko..tu bru sorank, cuba bygkn org yg ko panggil “hippo” tu perasaan dier cmner??? bukan nyer sekor yg kutuk dier bgai nk rak tp berekor2..termasuklah diri ko yg x berapa nk betul tu..lagipon yg ko ckp diri ko tetap gah dlm blog ni tu ak rse ko clap kot..jgn lak budget nk popular kt cni..x der mknernyerr.. org banyak loya n menyampah tgk ko nyer blog yg hampeh tu..klu ko rse lain tu mknernyer ko tu perasan la tu..ntah la, ak pon x taw la nk layan cmner org perasan ni..hahhahahahahahahaha

  45. ??? April 17, 2007 at 9:28 am #

    cayang siti.
    siti cantik
    ader org jeles

  46. jeng..jeng..jeng… April 17, 2007 at 2:32 pm #

    bleh blah..ko boleh blah sekarang….kacau laah orang nak berehat kat pondok nii, nak lepaskan penat lelah bekerja seharian suntuk niii… kang aku lempang dengan janggut aku kang, naya pulak kang budak bawah umur nii…

    dapat minum air sirap tengah2 panas ni sedap nii sirap ooi.. wakakakkaa…. jangan mara daaa.,aku rindu .,lama tak berehat ngan korang..
    ni ape dah jadi si toyol pun ada jugak lanun yang nak cetak rompak dia…. ishhh..ish… tak baik tu dekk..!! ko cetak rompak dia salah di sisi perut buncit dia tuu dek… dah lah ko tak bayar royalti ke dia., ko guna tak mintak izin pun dari dia…. naya tu dek… kang dia datang rompak umah ko ….jeng..jeng..jeng….
    kepada konco2 mak iti, takyah le sensitip dan fanatik sangat..dah sah2 kat sini tempat sirap menghidangkan sirap dia sambil berehat ., ada je lalat langau mengacau , harus kene panggil katak tolong makan lalat dan langau nii… jjanggut aku ni pun boleh tolong libas jugak niii…

  47. betuahbadan April 17, 2007 at 2:38 pm #

    kelakau la kau jjj.bleh blah tu aku rasa malam tadi mkn julap lebih dos.patut la kat sini aku bau semacam je.mana la cleaner kasi cuci ni budak bawah umur ni.dah la merata2 tersembur main lagi tu.ish ish ish.

  48. sirap April 17, 2007 at 2:56 pm #

    j j j….bleh blah tengah mengamuk sakan tuh..apa kata ko libas selembut bayu dengan janggut panjang ko yang lebih cun dari rambut HIPO tuh..kasi bleh blah sedor sikit..tapi bila baca bleh blah punya amukan di hari yang hening ni..aku teringat dekat sorang lagi yang feveret word dia “budget ” …mungkinkah pelanduk dua serupa?…ape pun..bleh blah bior abang sirap kabor..HIPO tak kesah dipanggil HIPO..sebab kat sini bukanke semua pakai nickname..jadi just being fair to her..kita kasi nama HIPO..ctippoo..mak iti…sitipu..tu semua just nick name..macam adik bleh blah jugalah…tak guna nama ponuh “boleh belah son of tidak boleh belah”.. jangan mengamuk kat sini lagi…pergi bawak berjalan kat mid valley sana makan nando’s pun bagus…

  49. betuahbadan April 17, 2007 at 3:28 pm #

    ewah kau bleh blah.dah kau ckp merapu2 mcm ada yg tak betul je suis kau,tak pasal2 kau terkakah2 pulak.nak sampai kan message tu biar betul2 dik.baru kita faham.ini kau bleh blah mesti kau dah derhaka dgn mak bapak kau.sebab tu kau jadi cam ni.melenting2 lak.kan bapak kau bagi duit tu buat kau jimat cermat bukan nya kau beli majalah ,kaset cd siti buat hapa.kan dah kena sumpah ngan mak bapak kau.

  50. dewi April 17, 2007 at 8:44 pm #

    Pretend to be good?? Noway, I know Everything abaut u Shit_Tea. Where s ur BABY now?

  51. toyol April 17, 2007 at 9:07 pm #

    naik taring aku baca note korang sirap n betuah, ewah jjj lama tak nampak mana tercampak?….
    what everlah toyol klon oiii. kalau kau minat aku cakap je kat sini, aku kasi tket free ctippo kalau kau nak pegi. to Dewi kongsi le apa yg kau tau kat kitorang di sini, mana tau boleh hentam ctippo lagi, lagi meriah cerita kat blog ni, mcm2 ada story ctippo dah tak dapat lari. malu senditi sebab suka reka cipta story sendiri. ctippo yg dulu katanya sopan berbudi dah di cap perampas suami, hipokrit dan pelakon wanita terbaik gelaran di beri, itulah anugerah terakhir yg ctippo terima baru2 ni. eeeehuh…. ala dondang sayang…. sila sambung lagi

  52. sirap April 17, 2007 at 10:38 pm #

    Tadi aku ternampak sekali imbas berita TV…HIPO menyanyi dekat FMI dgn best friendnya kris dayanti…rupa dua minah tu dah nak sama baju ketat ikut body…yang aku baca dalam paper lagu “penasaran” pun depa berdua nyanyi…mestilah gelek-gelek sultan tengok artis tergedik-gedik menyeksi….yang aku tak paham kenapa adanya majelis tak pekdah macam ni…bukan apa aku rasa sedikit sebanyak duit rakyat juga yang dia orang guna buat beli bunga api…tak habis-habis nak berhibur lepastu masing-masing dah lupa diri…bukan ke elok kalau duit yang ada dihitung-hitung dibahagi-bahagi….orang miskin yang tak mampu nak pergi sekolah nak makan ramai lagi kat malaysia ni…..agaknya memang macam nilah orang malaysia sampai kesudah nanti….bila ada artis semua berkejor berlari-lari….tak sabor nak mintak autograph pujaan hati…. Hanya Tuhan yang tahu sampai bila bangsaku terus-terusan begini…..jangan pulak ada yang marah ini cuma aku punya luahan hati…

  53. huhu April 17, 2007 at 10:52 pm #

    siti..hebat nyer..mintak mintak la bleh bolot banyak awards AIM nnti..hehe.. mklumlah rmai yg jeles..

  54. selebet April 17, 2007 at 10:54 pm #

    huih..baguih no cik siti tu..ak puas hati tgk dier performance ari tu..mmg mantap n memang patut dpt taraf diva.

  55. toyol April 17, 2007 at 11:02 pm #

    aku rasakan sirap minah2 nih dah lebih duit nak suruh tailor buat baju. tailor kata tak cukup kain, si ctippo kata tak pe tak pe u bua baju yg ngam ngam utk body i. maka jadilah baju sarung nangka. si misai pun suka sebab segala2nya nampak hingga hilang makan selera. si KD aku tak nak mengata, sebab dia jujur berkata, cucuk sana cucuk sini dah jadi hobi dia, ctippo pun terikut sama…. tapi tak mengaku dah buat serupa, mata2 manusia byk dah nampak dia, hati tak jujur itulah ctippo namanya. masih nak sembunyi yg kononnya biarlah rahsia….. hai tuihhh….. mcm tu ke …

  56. toyol April 17, 2007 at 11:09 pm #

    tak ada maknanya nak jeles. ctippo bukanlah idola utk di cemburui. bg aku dia hanyalah manusia yg hipokrit sekali, menyamar diri konon mulia tak sedar diri, menipu semua org kamu ingat tak lama lagi, tuhan tunjuk nanti balasan utk kamu wahai cik ct… tgguuuuuu

  57. betuahbadan April 18, 2007 at 3:03 pm #

    peminat2 fanatik siti ni telebih minum kencing syaitan dah tak tahu siapa yg patut dipuji dan diagungkan.biarkan mereka menari2 suka2 bersama2 syaitan.

  58. sitot April 18, 2007 at 3:48 pm #

    kepada siti… piiiiiiiiiiiiiiiiiii laa mabukkk

  59. jeng..jeng..jeng… April 19, 2007 at 10:48 am #

    Memandangkan sibuk keje yang banyak , aku lama tak meng’spy ape kebuduhan Mak Iti yang terkini…. Sesapa yang ada citer kebangangan terkini Mak Iti atau nama baru nye yang telah diberi, iaitu Shit_Tea..wakakakaka…aku suka nama baru tu..ShitTea,,,,,, aku rasa si Shit Tea ni sama2 tompang berehat kat pondok rehat kita nii kot., tu yg dia makin berhati2 mengkaver kebangangan harian dia laa…
    takpe… aku gi tinjau-tinjau…..
    jeng..jeng..jeng….

  60. weh April 20, 2007 at 9:17 am #

    kalu korang tak minat,kenapa korang tengok????…haha kantoi!!

  61. hye April 20, 2007 at 9:40 am #

    ct mmg mengecewakan… tapi kehidupan peribadi tak boleh dicampur adukkan dgn kerja….i appreciate ct as a good singer but not as a role model for a personal life… i hope u guys be a professional too…upgrade your life! don’t blame other people but see yourself!

  62. sirap April 20, 2007 at 10:07 am #

    wah sungguh berguna pesanan ko hye…terima kasih…tiba-tiba aku rasa macam baru balik kursus motivasi supaya mengappreciate HIPO….memang ramai yang bagi kursus macam ni….aku dengor sekadar nak menjaga hati..

  63. sitot April 20, 2007 at 1:08 pm #

    ehh wehhhh…
    bukan kmk nak tengok sangat pun…dah cerita dia pun masuk cover depan suratkabar…bukan cerita peperangan dan kesusahan umat islam yg ditindas… so suruh siti stop buat cerita mabukkk diaa…

  64. toyol April 20, 2007 at 5:45 pm #

    apa yg kau merepek ni setannnn weh. ko cakap apa ‘tak suka nape tgk?’ tgk apa ke bendanya beb. ceta org kat sini pun ko tak paham2. tak ada yg kantoi nya dik oiii. ko yg kantoi ada lah. setiap kali hei ada ko ada… mcm tu je le korang punya pusing kepala… naik pening aku baca…. alahai HYE hey hoiiii…. tak ada maknanya note kau tuh. bg aku b pro kau tuh kat ctippo yg tak pro sebenarnya. apa yg mengecewakan hati ko? ceta kat abg toyol sikit… blh abg toyol tambah garam

  65. sitot April 20, 2007 at 8:16 pm #

    Toyoll…toyol…dahhh la tu….
    balik masuk dlm botol laa…. sebelum i tangkap u..

  66. toyol April 20, 2007 at 8:29 pm #

    mana main botol cik sitot oiii. aku toyol sejati le…. umah dah siap bina… tinggal duduk je. jgn mare aaaa…. 20 sen

  67. betuahbadan April 20, 2007 at 8:48 pm #

    ini toyol yg menyahut cabaran dr mahathir msia 2020.buka 20 sen toyol….

  68. sitot April 21, 2007 at 3:48 pm #

    hahahaahhaah rumah u yg dah siap tu dlm botol kan??? 20 sen!

  69. toyol April 23, 2007 at 5:02 pm #

    yalah tuh… ooo ko ingat aku tak ada angan2 nak buat umah batu ke sitot? angan2 aku besor kamu tau dak… botol2 ni lama dah org2 india jual buat isi kicap. itu yg hari2 ko mkn masa kecik. nasi kicap ikan kering… sodapnya… tambah cili dgn bawang potong.. nyan nyam…. ehhhh …. terceta lain lak. amacam katak best ke tgk konsert? datg mcm mana? sangkut ke tak?

  70. sitot April 23, 2007 at 8:10 pm #

    I tau katak ni big fan siti…report katak!!

    Ye laa toyol…rumah batu dlm botol kicap. HAHAHAHHAHAH gelakkan TOYOLLLLL

  71. toyol April 23, 2007 at 11:34 pm #

    hampeh tul sitot. botol bkn sebarang botol tot. walaupun botol kicap tapi warnanya menawan. hahahaha…. jgn mare aaaaa… 20 sen

  72. sitot April 24, 2007 at 9:18 pm #

    sikit pun tak marah…. ye laa botol kicap kan color gelap…so macam mana nak tengok pemandangan kat luar botol??? kicap tu mesti ada windows kan?

  73. sirap April 25, 2007 at 2:28 pm #

    kicap kipas udang…?kicap tamin….?kicap sharifah aminah?..tak kesahlah janji ada cop halal jakim..aku pulun ja..botol jgn buang…toyol…ko nak…?

  74. toyol April 26, 2007 at 8:43 am #

    aku botol plastik dah byk. ye lah kat sini minum air mineral. air kat sini bukannya bersih. air msia pun kena tapis. kat sini ramai org susah. so botol2 plastik yg dah nak penuh kat dapur kabinet aku tuh aku bg lah kat diorang. boleh diorang dapat duit dr hasil jual botol. tima kasih je le sirap ….

  75. sirap April 26, 2007 at 1:26 pm #

    okeh yol….aku kumpul sekali dgn tin biskut aku yang banyak tu lepas tu masuk tong recyckle..aku ni pencinta alam…”aku memang pencinta wanita namun ku bukan buaya..”
    wakakaka…poyo punya lagu…

  76. sitot April 26, 2007 at 10:44 pm #

    aku adalah environmentalist tapi aku suka buang sampah…wakakakakak ok tak lagu ciptaanku sendiri???

  77. katak April 27, 2007 at 1:17 pm #

    alah toyol

    ko pun ada kat sana kan, sebab aku dengar ada orang yang hilang syiling kat IB

  78. sirap April 28, 2007 at 8:12 am #

    toyol busy “belanja” kat dubai… wei yol..ko tak hengat nak balik africa ka…? orang africa dok tunggu nak collect botol tu….kesian depa… kat malaysia ni botol besepah…. ada lah kekadang aku tgk orang susah collect botol, kotak,…aluminium tin dari tong sampah…terasa hensaplah jugak…

  79. sitot April 28, 2007 at 4:06 pm #

    mencari rezeki utk sesuap nasi..

  80. sayang salmah April 28, 2007 at 4:19 pm #

    katak, sirap dan sitot, baguslah kerana sedar akan kemewahan yang kita kecapi berbanding mereka di afrika….
    kamu semua mesti berazam dgn bersungguh sungguh untuk menjaga nama baik negara…
    jgn buang sampah merata rata…
    sampah dalam internet term nya di sebut SPAM… msj msj mgata orang lain dan memfitnah ahli mangku negara ( AMN) seperti siti juga di kira sampah…
    jadi, jagalah adab sopan kita…

  81. sirap April 28, 2007 at 4:30 pm #

    sitot….cakap pasal rezeki….gaji dah bertambah nih…..aku ingat nak kira buat potongan gaji berjadual untuk bayor zakat….selalu aku dok himpun ja….hujung tahun aku bayaq…tapi la ni dah macam -macam kemudahan ada…senang nak beramal..tak payah kecoh kat press…duit simpanan la ni aku simpang tabung haji….senang depa dah tolong kira untuk bayar zakat simpanan…tak bayor zakat nih harta tak suci….makan jadi darah daging boleh jadi sewel….

  82. sitot April 28, 2007 at 6:04 pm #

    since aku baru keja ni, nak kongsi laa sikit….mungkin korang dah buat lebih awal dr aku kot…satu caranya sirap…kalau u ada duit lebih, u zakatkan sikit wang gaji tu…at least RM25 sebulan dan minta org yg keja kat zakat tu tolong potongkan gaji u tu sikit sbg zakat harta…alhamdulillah Allah tunjuk kat I mcm mana nak zakatkan harta since i baru je keja… Dari pengalaman i, kalau niat nak buat baik…Allah senang2 tunjukkan jalannya…so apa yg kita nak buat benda baik, Insya Allah Dia akan beri jalan…pasal banyak mana u nak zakatkan…up to u sebab mereka akan bagi tunjuk ajar…terpulang kepda keikhlasan dan tanggungan yg kita ada…

    p/s: Bukan nak menunjuk tapi nak beri ilmu pada yg nak beramal dr segi harta..

  83. sirap April 28, 2007 at 6:10 pm #

    Alhamdulillah …semoga diberkati…

  84. sitot April 28, 2007 at 6:12 pm #

    Amiinn…

  85. sayang salmah April 28, 2007 at 7:15 pm #

    baguslah
    gunakanlah duit itu untuk bayar zakat dgn sempurna…
    memang la zakat wajib di bayar kerana zakat adalah rukun islam yang ke empat.. kalu tak bayar zakat, bukan Islam namanya….
    persoalan di sini adalah derma, sumbangan dan juga sedekah… amalan fardhu lebih baik kalau di sertai dgn amalan amalan sunat ini….
    kesimpulannya, bayar zakat bukan lah perkara pelik, tp yang susah orang buat sekarang ialah derma dan sedekah jariah…
    walla hua’lam…

  86. sitot April 28, 2007 at 9:21 pm #

    ada lagi bau kambing…..

  87. betuahbadan April 29, 2007 at 2:41 pm #

    ye la sitot kat mana2 bau kambing.diaorg nak bela kambing2 kat sini kut.nenek depa masuk ospital la agaknya.nak juga mengutuk kat sini kena la bawa kambing2 depa.ada jugak manusia cam ni ye sitot.

  88. sitot April 29, 2007 at 3:17 pm #

    aha la tuah…tiap kali dia bagi komen..mesti bau kambing…sebab tu aku suka panggil dia kambing…

  89. toyol May 1, 2007 at 5:08 am #

    hahahaha…. nak tergelak pun ada baca note korang … kambing dah terlepas ke tot. nape tak ikat kuat2 jgn kasi lepas…. ni mesti kau pakai tali rapiah.. itu pasal cepat putus. aku kat dubai tak shoppg. sikit adalah buat buah tgn kat kwn2 bila balik afrika. byk keja beb…. kat sini ramai indian people keja. mcm2 perangai pun ada. biasalah ….. korang semua sihat ke tot, sirap, tuah, gyyy tenggelam timbul, cikggutue… tuan khemah mcm mana? tak nampak btg hidung. sitot…. tak pe… balik afrika aku beli tali. tali kat sini nak ikat kapal pun boleh. hwahwahwahwa

  90. sitot May 1, 2007 at 4:20 pm #

    aku sihat je yol.. pasal kambing tu..memang susah nak jaga…suruh balik kambingzone tak nak. Degil sebab kat kambingzone tu banyk bau najis so kambing cari tempat kat sini…sini wangi, hangat dan tiada rahsia… i suka tempat ni sebab org bagi komen dgn jujur, x de selindung2, dan tak berpura2…kalau kat kambingzone…semua komen kena tapis takut menjejaskan kredibiliti ct.. so kena cakap benda2 yg lebih berbentuk ampu2…

  91. toyol May 2, 2007 at 4:05 am #

    biasalah tot budak2 masih mentah. biar jelah. jgn di layan semua tuh. komen tetap komen. kalau diorang pk dosa pandai2lah diorang. masing2 ada otak. agaknya diorang dapat pahala kalau puji ctippo tuh. mcm2 ada. aku tggu balik je bulan 6 ni. tak sabar nak jumpa member2. yalah diorang keja dgn artis. dari situlah aku punya sumber. tgguuuuuu

  92. sitot May 2, 2007 at 12:35 pm #

    kongsi kat aku sumber tu nanti…ko ni dah macam “pusat sumber” pulak. Aku pun tak sabar nak balik mesiaaaaa…

  93. betuahbadan May 2, 2007 at 1:27 pm #

    hujan emas dinegara org hujan batu dinegara sendiri.memang best lagi negara sendiri da….

  94. sirap May 2, 2007 at 1:42 pm #

    betol betol…senang macam mana pun kita kat negara luaq….aku rasa tanah pusaka ni jugakla dalam ingatan….aku cakap macam aku pulak yg merantau wakkakaka….

  95. betuahbadan May 2, 2007 at 2:25 pm #

    kira kau belajak kat luak tu merantau jugak.best la sitot dapat rasa suasana lain dari tanah air sendiri.kalau dah bertahun2 lama kat luak tu boring jugak la ye.part paling bestnya bila masa nak balik esok mlm dah siap2 pack brg2.dan yg paling seronok nya bila dah nampak pokok kelapa sawit hijau merimbun kat bumi msia.memang tak sabar ye sitot.sabar ye..insyaAllah selamat sampai ke tanah air.kau pun yol..eh lambat lagi da….

  96. sitot May 2, 2007 at 2:27 pm #

    kat malaysia nak makan durian pun senang…sini, makan durian yg dah masuk dlm peket..hargapun punyalah mahal..

  97. sitot May 2, 2007 at 2:31 pm #

    tak per tuah…ko berusaha dan berdoalah agar ko dimurahkan rezeki dpt pi luar negara. Impian aku nak pi luar negara ni masa tu umur aku 10 tahun. Sambil aku conteng dinding rumah aku, sambil tu aku pasang niat. Entah lerr mungkin aku berdoa time Allah bukakan langit-Nya. Kebanyakan impian aku yg dah aku capai sekarang ni, semuanya aku niatkan masa umur muda 10 tahun.

  98. toyol May 2, 2007 at 2:32 pm #

    alamak tot, jgn sebut durian. gian aku. nyam nyam nyam…. sedapnya …. lagi2 kalau buat serawa.

  99. betuahbadan May 2, 2007 at 6:17 pm #

    wei durian cicah dgn pulut sedap weii…dah musim durian ke msia sekrg ni.aku kalau pasal durian ni makan 3 biji bukan ulas pun aku sanggup.lepas tu tak tidur malam la aku kepanasan.

  100. betuahbadan May 2, 2007 at 6:23 pm #

    kiranya sitot kau ni memang budak baik la.umur 10 tahun kau dah pandai bedoa.aku masa tu ingat nak main je dgn kawan2.mana la doa2 ni aku tahu tapi kecik2 aku pegi ngaji la.

  101. pahlawan aku May 3, 2007 at 9:06 pm #

    aiyo balik balik ct ka

  102. toyol May 4, 2007 at 10:58 am #

    bukan puji ct lawan tapi komen ctippo. ada nak kongsiiii?

  103. sitot May 4, 2007 at 7:54 pm #

    entah lerr aku pun tak tau..yg pastinya aku masih ingat saat tu aku conteng dinding tapi angan2 dan impian tu muncul tiba2 jee…

  104. NTkus May 5, 2007 at 10:39 pm #

    jadah apa ct dipuji².. ingat die tu rasul ker aper?? go to hell la ct

  105. sirap May 5, 2007 at 11:33 pm #

    jgn go to hell..sempat lagi nak taubat…

  106. anis May 7, 2007 at 2:27 pm #

    assalamualaikum…..blh i join u all?????????

  107. sitot May 7, 2007 at 2:29 pm #

    join lerrrr…

  108. katak May 7, 2007 at 4:03 pm #

    salam anis

    silakanlah

  109. toyol May 8, 2007 at 6:47 pm #

    kalau nak join cik adik manis anis kena komen jujur. jgn bodek2 tau. abg toyol tak suka tau……

  110. kumak May 19, 2007 at 1:13 pm #

    siti is the best in da world……

  111. toyol May 19, 2007 at 11:27 pm #

    belum tentu si minah kau ni the best in the world. dgn liza hanim, ning dan jac pun kalah nak kata best. nasib diorang je belum lagi di ketengahkan bakat lagi tinggi. tggu je peluang…. skrg pun tggu album eng ning siap. kita tgk nanti. amacam cgilamour….ada berani buat album eng.

  112. kumak May 20, 2007 at 1:12 am #

    tu pun ada dalam senarai… tgk million miles.. ok apa..bila masa la ct kalah ngan ning.. xtau pulak aku…
    liza hanim tu sebab tahun tu siti kena dua lagu masa AJl.. nirmala and bicara manis menghiris kalbu..
    so concentrate yang mana ada peluang mana…
    jac ni first time menang… tu pun pemerhati seni ramai yang kata x layak…

  113. betuahbadan May 20, 2007 at 2:27 am #

    kau balajar la dulu komak.jaga lu punya longkang ok.kalau kau fail kau yesal lak.kitaorg ni nak komen bagi sedak sikit panatik2 ct jgn lebeh2.apa guna memuja dan memuji ct yg terang2 buat benda keji jijik jahat walaupun bertopengkan kata2 yg baik.suruh taubat tak nak.kata nak pakai tudung.kata nak pi haji.takut ka…pakai duit haram nak pi haji.kalau buat benda tak baik pakai jin ka memang la bila buat haji tuhan tunjukkan.awat mak bapak ct tu tak pi haji.duit dah juta2 masih tak mampu ka.takut ka…duit yg dikumpul tu halal ka haram.hah jawab.

  114. kumak May 20, 2007 at 12:45 pm #

    mana kau tahu ct guna duit hasil nyanyian… k
    kau x sedar kerr ct tu ada perniagaan teh dia sendiri… tu duit halalkan… kalau x pun dia boleh guna duit laki dia… laki dia buat perniagaan haram kerr.. pergi haji ni kena tunggu seru… kalau Tuhan x panggil lagi dan xda rezeki baik xyah pergi… kalaus ekadar nak menunjuk baik xpyh.. kena tunggu hidyah drpad Tuhan.. baru boleh buat dengan khusuk.. kalau stkat pergi haji and balik xpkai tuudng and dedah aurat cam deja moss tu baik xyah pegi kan…

  115. toyol May 20, 2007 at 3:41 pm #

    alahai kau ni kumax…. kau belajar bab islam lebih sikit lah dik oiii. jgn sebut perkara yg kau sendiri tak faham. bab haji dik oiii… dgr baik2 ya… bila manusia dah berkemampuan maka wajib tunaikan rukun yg ke 5. manusia nih tak perlu tggu seru dik… mcm deja tuh, bagus dia dah pergi. walaupun dia tak pakai tudung sekurang2 nya dia dah tunaikan kewajiban yg ke 5. dia tak kisah dia kaya ke tidak, asal dia dah mampu maka dia ke haji. tuhan yg sa ni tgk je umat2nya… ‘aku beri rezeki kpdmu, aku tidak meminta rezeki dari mu tetapi kamu tidak menunaikan apa yg aku pinta.’ INGAT TUH..TAK PERLU TGGU SERU. BUAT KALAU DAH MAMPU.

  116. sirap May 21, 2007 at 5:56 pm #

    HIPO is the best in da world of fanatik buduh..aku kasi habiskan ayat ko kumak..ayat ko tuh tergantung

  117. sitot May 24, 2007 at 12:59 am #

    kalau setakat teh dikatakan halal, naper tak guna je duit tu buat haji?? org yg keja bertahun2 tapi gaji kecik boleh buat haji, apatah lagi siti…nak tunggu seru tu sampai bila2 takkannya. Mcm hidayah jugak, kena cari bukan tunggu Allah bagi hidayah. mcm org bukan-islam masuk islam sebab mereka mencari kebenaran. Kalau yg dapat hidayah gitu2 aje..tu kes lain.

  118. cuteteddy May 25, 2007 at 2:32 am #

    yup,tul kte sitot 2….aku dengar da lame nk pergi haji tapi tak pergi2 gak….ntahpapentah

  119. sitot May 25, 2007 at 11:36 pm #

    salah konsep si siti ni…

  120. joyah May 26, 2007 at 1:39 am #

    salam…..uiks toyol…ko tau plak ek bnd yg baik ngn xbaik…ade agama gak upenye…igtkan kosong..huhuhu…aku xpham ler pesal yg ko skit ati sgt ngan ct tuh…huhuhu…die nk seksi ke,nk mampos ker,peduli ape ko????xsuke diam2 jela,xyh ler 1 dunia ko nk bgtau yg ko nih anti die…huhuhu…xde maknenye….aku pon xnk tau ko suke die ke x…sdar ler dri tuh sket…byk lg keje berpekdah ko bleh wt drp duk ngate org lain…insaf ler,tah sok luse ko mati xsmpat mtak mf sia2 jek..uhuhuhu…kesian aku tgk ko…nk tlong xde ati ler..huhuhuhu

  121. toyol May 26, 2007 at 2:15 am #

    tima je kasihlah mulut joyah….. tapi kalau note kau ni bg kat cgilamour sesuai aku rasa. kenapa? sebab…… kau kata aku tak suka nak bg tau i dunia…. kau ingat satu dunia ni faham ke tulisan aku… mangkuk betul. mulut joyah kata kita kat sini tak ada pekdahnya baik cari keja …. yg dia tak ada keja ke tiba2 dtg menukar nama pulak…. halo mulut joyah…. nak pesanlah kat kau yg masih kau tak faham note yg kau bg kat aku…..ni aku jelaskan dgr kan ya….
    bab rukun islam semua org dah belajar dari kecik… siap tulis kat belakang buku. aku rasa buku tulisan kau masa darjah 1 hingga 6 tak ada dah skrg kot…. dan lagi kau kata cgilamour nak ‘mampos ke’? aikkk…. dah benci dgn cgilamour ke? dan lagi ‘insaf dan minta maaf’….kau ingat cgilamour kau tu kena sound dgn kau kasi insaf baguslah… kasi sound sekali pd simisai supaya jaga bini yg semakin terkinja2 dan dah mcm dugong misai jadinya. karang nanti mati tak sempat lak nak minta maaf kat suami dan fanatik2 yg dah mati2 kena tipu….. iskh iskh ishk………

  122. adikmanis May 26, 2007 at 7:35 pm #

    datang berlindung waktu susah dan senang
    tumpang berlindung waktu susah dan senang….

    kak sitot, kak toyol, betuahbadan, sirap dan semua..
    anda mesti suka pada datuk siti nurhaliza bt. taruddin yang cantik, bersuara merdu, penuh sopan santun dan kaya raya ini…
    di usia muda, beliau adalah ikon muzik malaysia. mahir dan pakar dalam nyanyian rnb, nasyid, pop, pop rock, etnik kreatif,balada dan mengaji al quran.

  123. sirap May 26, 2007 at 10:53 pm #

    halamak tangecik..kesian la lu..lu kena kumpul data nak sokong hipotesis lu..wokehlah aku bagi data aku..aku memang suka sama lu punya idola..suka kutuk….tapi lu jgn sakit jiwa sebab mana artis yg suka buat benda buduh statement buduh memang kena kutuk

  124. toyol May 27, 2007 at 1:57 am #

    hahahaha……sah betul adikpahit ni mak nyah sirap. dia panggil aku kak toyol. heheheh….i wish dapat jadi perempuan tapi sorrylah…..jadi perempuan akal tak panjang….nafsu terlalu besar…. bila nafsu dah membuak jadi mcm nilah…. memuji ibarat tak ingat tuhan…. yg bestnya sirap dia siap tulis cgilamour tahu lagu balad rock..
    aku cabar cgilamour nyanyi lagu sweet child from gunNroses mcm jac nyanyi….mesti lepas tu ke tandas tak tahan sakit perut pasal meneran…… hahahahaha.
    GUA CABAR LU CGILAMOUR KALAU LU BERANI….SAHUT CABARAN GUA…LU FANATIK2222….SAHUT CABARAN KALAU GILAMOUR LU BAGUS…… GUA TGGU.

  125. sitot May 28, 2007 at 1:58 am #

    weii toyol..yang u kata sorry tak nak jadi pompuan sebab akal pendek etc..yg tu I tak setuju…I pun belajar pasal sex and gender, perbezaan itu yg membuatkan lelaki dan pompuan saling memerlukan…tapi bab pasal siti I stil sokong u ok..

    ko kena convince si adikmasam ni yg ko pernah deal dgn org media.. dan bagitau mcm mana shit-i tu sebenarnya…

  126. adikmanis May 29, 2007 at 7:01 pm #

    tak baik hina pompuan macam tu. yang pompuan tu la mak kau yang bersusah payah lahirkan kau. mak cik, nenek, kakak, adik pompuan, isteri, girlfren, kawan pompuan yang kau slalu gurau, orang yang kau duk angankan kat kepala, isteri nabi, siti khatijah, siti aishah, siti fatimah, aminah ibu nabi, hawa isteri nabi adam, itu semua adalah pompuan.

    nabi sendiri menangis atas kematian aishah dan khatijah kerana sayngnya baginda terhadap dua wanita ni.

    kisah sumayyah dan rabiatul adawiyah, ibu susu nabi halimatus saadiah dan banyak lagi adalah berasal daro golongan wanita. nabi adam sendiri tersa sunyi sehingga meminta seorang teman. nabi adam tak mintak laki ke pompuan ke, tapi ats pilihan Allah, pompuan tercipta.

    suka hati kau merendah kan martabat wanita.

  127. adikmanis May 29, 2007 at 7:03 pm #

    sitot, kau pun satu tak tetap pendirian, kalau kau pandai berfikir, pilih la yang betul, ni tak, sokong toyol sebab tak suka siti. come on, be yourself.

  128. sitot May 29, 2007 at 8:52 pm #

    I be myself la i sokong toyol..entah apa2 budak hingusan ni…

  129. adik manis May 30, 2007 at 12:31 am #

    if you are yourself than why should you say…

    ‘ yg tu I tak setuju…I pun belajar pasal sex and gender, perbezaan itu yg membuatkan lelaki dan pompuan saling memerlukan…tapi bab pasal siti I stil sokong u ok.. ‘ ??

    kalau dah tak setuju tu, tak setuju je lah, pasal siti aje terus setuju. you are degrading your pride and dignity.
    hush, disgraceful !

  130. sitot May 30, 2007 at 8:58 pm #

    kalu dah betul memang la i setuju… u ni entah apa2… tak kan laa i ni tak setuju semua benda, dan setuju dalam semua benda…. ko ni ada masalah nak bezakan campuran kacang dan beras lerr…

  131. adik manis May 30, 2007 at 9:18 pm #

    OK LAH. I PUN DAH MALAS NAK JOIN NI. DENGAN INI, I MERASMIKAN YANG I KELUAR DARI SIMPLY SITI NIH.
    BYE EVERYONE. I’M SO SORRY FOR EVERY WORDS THAT HURT YOU GUYS.
    LAST ADVICE, JAUHILAH KEMUNGKARAN, AMIK YANG BAIK JE.
    ADIOS.

  132. toyol May 31, 2007 at 7:05 pm #

    eleh tot…tu pun terasa ke…sorry lah sis…gua tak niat pun nak hina wanita. gua hormat wanita…mak gua kan wanita melayu sejati…tapi minat elvis presly and pill collins.
    hehehehe….mak moden. anyway…to wanita2 semua gua mintak mangap lah dgn kata gua. Gua nak tulis akal 1 nafsu 9…tapi tertulis lain lak….apa2 pun dah itu kebenarannya…. kau jgn mare tot , mdm …. apa2 pun komen tetap terus…

  133. sitot June 1, 2007 at 1:24 am #

    tak marah tapi nak membetulkan fakta. Jgn kerana 1 akal dan 9 nafsu, ko menafikan kepentingan wanita…tanpa wanita, takkan ada generasi yg seterusnya.. even org kat sini yg bukan islam pun tak setuju perkahwinan sama jenis.. udah lerr nak jelas kat ko pun, panjang sangat… lelaki 9 akal pun, kadang2 tak guna sepenuhnya 9 akal dia tu… jgn marah yol, apa2 pun dah itu kebenarannya.. apa2 pun komen tetap terus… 😀

  134. toyol June 1, 2007 at 6:05 pm #

    gua tak nafikan lelaki punya akal 9 tapi nafsu mcm 9…. byk dah terjadi kat zaman skrg….akhirnya wanita juga jadi mangsa….contoh isteri kena kerja gara2 suami mabuk dan duduk rumah… bila tak ada duit mintak isteri…tak bg pukul… kesian gua tgk kes mcm ni. kat msia masih ada lg kes ni…cuma isteri tak berani nak mengadu..sebab syg suami. hmmm….mcm2 ada. lu jgn kena mcm tu tot..kalau kena lu sound kat gua. gua kasi hentak lu punya suami…gua pantang lah lelaki angkat tgn kaki kat perempuan…. tuah, kuntau, sirap Gyyy x kau pun boleh tlg. hehehehe…. jgn mare aaaa

  135. betuahbadan June 2, 2007 at 7:18 pm #

    aku tulung nasihat boleh la yol.aku kalau pukul2 org ni silap2 aku yg kena kerate.silat besilat kau bagi je kat kuntau,nama pun kuntau.

  136. betuahbadan June 2, 2007 at 7:26 pm #

    ceta bab2 pukul isteri,biar isteri gantung tak betali,tak bagi nafkah dan mcm2 lagi la yg org pompuan sensara sekrg ni memang dah nasib badan nak buat cam mana.bagi aku keputusan nya,jadi la org yg baik akhlak,sayang sesama insan,ada rasa belas kasihan even pada haiwan sekalipun,tulung menulung sama2 kawan,baik pada keluarga lagi2 baik dan sayang pada mak bapak.ada tulak ansur.yg satu lagi penting byk tahu dan belajar ilmu agama sebagai bimbingan dan panduan.manusia tak da yg sempurna tapi manusia ada akal so guna la sebijak2nya.paham apa itu suami soleha dan paham apa itu isteri soleha.aku rasa masalah2 ini tentu tak da.ini pendapat aku la.

  137. jakun June 2, 2007 at 7:40 pm #

    ni trigers my mind tuah…macam mane pulak ngan cgilamour..dah le rampas suami tz..aku kuat heran le..mane pegi nilai kemanusiaannye .. hormatnye pada anak bini orang..still thinking..

  138. betuahbadan June 2, 2007 at 8:02 pm #

    jakun aku dah jawab apa kau nak tanya tapi bila aku nak post dia tak masyuk pulak.apa dah jadi tuan tanah.

  139. betuahbadan June 2, 2007 at 8:16 pm #

    jakun ini ke dua aku jawab kalau tak mashuk jugak tuan tanah je la yg jawab ok.bukan susah nak pikat org pompuan ni jakun.itu sebab ramai pompuan2 tepedaya dgn buaya2 ni.semua pasal duit.tak mcm dulu yg penting kehormatan.mcm kes tok ct ni byk rahsia.aku rasa tok ct memang tangkap maut cintan dgn dk.semua nasihat dah tak leh pakai.org nak kata apa kata la.pada tok ct itu cinta sejati,cinta murni,mcm2 cinta la.mungkin ini cinta yg sebenar2nya cinta tok ct pada dk.pulak dk memang pandai buat pompuan cair aku agak.pada aku jgn mulakan.kalau dah tesyg susah da….

  140. kuntau June 2, 2007 at 9:50 pm #

    aku mana2 aje…silat2 ni pantang datuk moyang semua bunga dalam tangan..ha..ha..silap2 jadi macam misha omar pulak bawa bunga2 cintan..tangkap leleh beb haru biru pulak nanti. Lagu ni lagi power dari lagu minah hippo.

  141. jakun June 2, 2007 at 11:29 pm #

    i still think this is her cinta monyet..cinta strawberry…cinta kain batik da…kain batik will pushuh one fine day….aku setia tunggu ..

  142. jakun June 2, 2007 at 11:38 pm #

    eeeeeeeeeeeeeee………siot siti………ku betul benci benci sangat ngan binatang ni……..eee

  143. sitot June 3, 2007 at 9:50 pm #

    Harap2 aku tak dapat lelaki yg macam tu… doakan aku agar dpt lelaki yg baik. Dan aku sbg saudara seagama kalian, aku juga mendoakan agar kita sama2 dapat yg terbaik dari-Nya. Aminn

  144. kuntau June 3, 2007 at 10:11 pm #

    amin…sitot. Aku pun harap2 semua kita ni akan dapat pasangan hidup yang sempurna dan baik budi pekerti, tak payahlah kaya sangat janji bahagia ke akhir hayat.

  145. toyol June 4, 2007 at 2:14 am #

    bab cgilamour dgn misai jakun gua boleh tambah jawap lu punya soalan…. bg gua cgilamour mana ada cinta sejati bro ….. kalau betul dia akan mengaku dia bercinta dgn artis lain mcm zamani…. kawan gua punya kawan tdor sebantal dgn zamani…. mana saja mereka pergi mesti berdua..coz kawan baik sejak kecik…. mula2 kawan gua tak percaya gak zamani cinta dgn mangkuk ni… nak jadi ceta tgh borak cgilamour call zamani. mesra beb…lepas tuh dia pas kwn aku..kwn aku pun boraklah dan tanya betul ke cgilamour? confirm…..dia sendiri mengaku. zamani pernah tanya pd cgi tentang kwn dgn datuk or Tan Sri or org berada…cgi jawab dgn penuh ikhlas…’CT TAK SUKA DATUK,TAN SRI..LAGI2 DGN ORG KAYA. EEEE…TAKUTLAH KAWAN DGN ORG MCM TU..LAGI2 DGN SUAMI ORG’. so zamani pun percayalah dgn si mangkuk ni till abg dia and family tak suka cgi kwn dgn zamani. lepas tuh yusri…bab yusri best sikit…media nak cover majalah diorang dgn yusri dan cgi. Cgi setuju pd mulanya…tup tup masa nak shot cgi tak nak..dia kata ‘t tak nak bergambar dgn artis lelaki’. yusri dgn selamba sound ‘KALAU TAK NAK LAIN KALI CAKAP AWAL2 ….bla bla’ last words tu aku tak berape ingat beb..sorry. so putus ctgh jln…..yusri sebenarnya hanya kawan je tapi cgi yg masa tu melayan gila dgn yusri…sebab tu org ingat bercinta. byk org kata yusri buaya…

Comments are closed.

%d bloggers like this: