Datuk K – Tengku Zawiyah sah cerai

7 Jul

Sorry, the contents you are searching had moved here.

CLICK HERE TO SIGNUP FOR BLUEHOST.COM NOW.

7 Responses to “Datuk K – Tengku Zawiyah sah cerai”

 1. CT August 17, 2006 at 8:01 pm #

  sama aja. pengumuman sebelum dan selepas bercerai. maknanya perampas suami orang jugak!!!

 2. teha August 21, 2006 at 2:33 pm #

  actually, siti made a good choice for herself n her family..juz follow ur heart siti..

 3. e August 23, 2006 at 1:12 pm #

  membina sebuah masjid adalah sangat disukai allah.namun membinanya diatas keruntuhan masjid orang lain disebabkan tangan kita yang mengoncang adalah amat dimurkaiNya.Di manakah naluri kewanitaan dan keibuan anda,wahai Datin Siti?

 4. idol August 23, 2006 at 4:36 pm #

  yth datin siti saya ucapkan selamat pengantin baru semoga cepat dikaruniai anak buat siti dan bagi datuk k cocoknya mbah ……. siti emang pandai dari segi nyanya maupun cari suami seharusnya kita contoh cik siti ini bagaimana bisa bergelar datin. suami tua kan ta apa….. yg penting kaya . siti dibilang sama halnya dgn mayangsari merampas suami orang tapi diapandai berakting.

 5. cai August 23, 2006 at 10:15 pm #

  Ingin saya tekankan disini…jangan buat andaian iaitu”Siti perampas suami orang”..ini sesugguhnya menuduh dia sedangkan kita tidak tahu perkara yg sebenar dan yg sebenarnye adalah hanya pengetahuan didlm diri Siti sendiri.Tidak baik menuding jari dan menuduh dgn tidak usul periksa dahulu!Saya doakan kebahagian Siti dan suami berkekalan hingga ke akhir hayat.To Siti “Tahniah”.

 6. hamba Allah. October 31, 2006 at 11:31 am #

  biar apa2pun alasannya, itu adalah ketentuan-NYa. so, seboleh2nya pertahankan masjid tersebut sebaik2nya. Ada hikmah disebalik sesuatu kejadian.Yg paling penting kembali kepada-NYa dan muhasabah diri…pegang agama…

Trackbacks/Pingbacks

 1. PutraWorks » Siti Nurhaliza Yang Terlampau - August 13, 2006

  […] Masa tu Dato’ K belum lagi sah bercerai, so tak bolehlah heboh-hebohkan, takut dianggap merampas suami orang. Selepas sahaja Datuk K – Tengku Zawiyah sah cerai barulah Siti Nurhaliza membuat sidang akhbar besar-besaran. […]

Comments are closed.

%d bloggers like this: